Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Ολα πήγαν μια χαρά...

Aπόλυτα επιτυχής ήταν η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε την Πέμπτη (18/6) ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο άσος του Παναθηναϊκού έκανε επέμβαση στους κοιλιακούς και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα είναι απολύτως καλά μέσα σε διάστημα έξι εβδομάδων.


Το πρόγραμμα αποθεραπείας περιλαμβάνει μπάνια, ασκήσεις, κοιλιακούς και εν συνεχεία τρέξιμο, ενώ προοδευτικά θα ξεκινήσει βάρη. Αναμένεται να είναι σε θέση να αρχίσει χαλαρό τρέξιμο σε 3 με 4 εβδομάδες, ενώ στις αρχές Αυγούστου θα είναι έτοιμος από ιατρικής πλευράς. Αυτό σημαίνει ότι, αν όλα εξελιχθούν ομάδα, θα μπορέσει να ενισχύσει και την Εθνική μας ομάδα στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, διευθυντή γενικής, λαπαροσκοπικής και ρομποτικής χειρουργικής και πρόεδρο της ελληνικής επιστημονικής εταιρείας ρομποτικής χειρουργικής είναι ο άνθρωπος που έκανε την εγχείρηση στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και σχολίασε:

"Η επέμβαση, λαπαροσκοπική εξωπεριτοναϊκή αποκατάσταση με πλέγμα του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών δεξιά (ή αλλιώς κοίλη αθλητών), εξελίχθηκε τέλεια. Hταν αναίμακτη, διήρκεσε περίπου μία ώρα και το αποτέλεσμα ήταν απολύτως επιτυχές σε ότι έχει σχέση με το τεχνικό κομμάτι. Eγιναν τρεις τομές των πέντε χιλιοστών, η όλη επέμβαση εξελίχθηκε με μεγέθυνση 10-15 φορές, που την καθιστά απολύτως ακριβή. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για ένα 24ώρο και αν αισθάνεται καλά θα βγει. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε λίγες μέρες και από εκεί και πέρα θα γίνει ατομικός σχεδιασμός για την αποκατάσταση σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού. Σε γενικές γραμμές σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζονται 4-6 εβδομάδες για την αποκατάσταση".

ΠΗΓΗ:http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=40979

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου