Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Και νέα μεγάλη δωρεά!!! Ένα εκατομμύριο δολάρια για τους πρόσφυγες του Πακιστάν προσφέρουν Πιτ-Τζολί

Λος Αντζελες

Το ζεύγος Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί προσέφερε ένα εκατομμύριο δολάρια στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ (UNHCR) για τους πρόσφυγες με σκοπό να βοηθήσουν τους Πακιστανούς που έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, λόγω των συγκρούσεων ανάμεσα στους Ταλιμπάν και τον στρατό.

Η Αντζελίνα Τζολί, η οποία είναι πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ από το 2001 έχει επισκεφθεί το Πακιστάν τρεις φορές για να παρακολουθήσει τις επιχειρήσεις των Ηνωμένων Εθνών στην χώρα.

Η UNHCR εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της απέναντι στην δωρεά των δύο χολιγουντιανών αστέρων και συμπλήρωσε ότι περισσότεροι από δύο εκατομμύρια άνθρωποι στο Πακιστάν έχουν ξεριζωθεί από τα σπίτια τους φέτος εξαιτίας των συγκρούσεων στα βορειοδυτικά της χώρας.

Οι περισσότεροι εκτοπισμένοι Πακιστανοί ζουν σε κυβερνητικά κτίρια ή φιλοξενούνται από άλλες οικογένειες, ενώ 260.000 εξ αυτών μένουν σε στρατόπεδα της UNHCR.

Και δεύτερη δωρεά

Πριν από μερικές ημέρες ο Μπραντ Πιτ και τα αδέλφια του προσέφεραν ένα εκατομμύριο δολάρια, προκειμένου να χτιστεί παιδιατρικό κέντρο καταπολέμησης του καρκίνου στις ΗΠΑ.

Το κέντρο θα λάβει το όνομα της μητέρας του διάσημου ηθοποιού.

Τα χρήματα δόθηκαν στο Νοσοκομείο St John's, στο Σπρινγκφιλντ του Μισούρι. Το κέντρο αναμένεται να ανοίξει φέτος το καλοκαίρι.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου