Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2009

Ανακοινώνονται οι βαθμολογίες του Βaccalaureate

Ανακοινώνονται σε ορισμένα ιδιωτικά σχολεία της Αθήνας, οι βαθμολογίες των μαθητών στις εξετάσεις του International Βaccalaureate. «Η έρευνα έφτασε σε στάδιο, που μας επιτρέπει να αποστείλουμε τα αποτελέσματα», τονίζει ο Διεθνής Οργανισμός.
Πανελληνιες αποτελέσματα
ant1online
Ανακοινώνονται, σήμερα, σε ορισμένα ιδιωτικά σχολεία της Αθήνας, οι βαθμολογίες των μαθητών στις εξετάσεις του International Βaccalaureate, παρότι συνεχίζονται οι έρευνες για τη διαρροή.
«Η έρευνα έφτασε σε στάδιο, που μας επιτρέπει να αποστείλουμε τα αποτελέσματα για το δικό σας σχολείο», τονίζει ο Διεθνής Οργανισμός, σε ανακοίνωσή του προς τα σχολεία, που θα πάρουν, σήμερα, βαθμολογίες.
Προσθέτει, όμως, ότι η έρευνα θα συνεχιστεί έως ότου προσδιοριστούν οι συνθήκες, που οδήγησαν στην υποβάθμιση των φετινών εξετάσεων.
Υπενθυμίζεται ότι επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη διαρροή των θεμάτων διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Υπεύθυνος φέρεται να είναι Έλληνας καθηγητής που εργαζόταν στη Γενεύη, στην έδρα του Οργανισμού ΙΒΟ, που διενεργεί τις εξετάσεις.
Ο καθηγητής κατηγορείται ότι «πούλησε» θέματα των εξετάσεων του Διεθνούς Απολυτηρίου σε μαθητές στην Ελλάδα, που επιθυμούν να εισαχθούν σε ορισμένα από τα σημαντικότερα πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Αμερικής.
ΠΗΓΗ:http://www.tanea.gr/default.asp?pid=42

Αφού το johnpatra.blogspot.com το έκλεισαν το johnpatraNEW μόλις άνοιξε!

Η συγκεκριμένη ανάρτηση αφορά τους αναγνώστες του blog : http://johnpatra.blogspot.com...
Ο φίλος μου Γιάννης μας ζήτησε να κάνουμε μια αναφορά για το κλείσιμ του blog του, αλλά και για τη δημιουργία ενός νέου!!!Έτσι και εγώ σας παρακαλώ να διαβάσετε παρακάτω:

"Tο παλιό μου blog:
Φίλες και φίλοι,

Εαν ακούτε για πρώτη σας φορά το όνομα "johnpatra" τότε δεν με ξέρετε και μπαίνετε για πρώτη φορά στο blog μου.
Nα ξέρετε πως δεν είμαι νέος blogger παρότι το johnpatraNEW είναι ένα νέο blog.Παλιά είχα το johnpatra.blogspot.com το οποίο μου το έκλεισαν την στιγμή που είχα 700 σχεδόν αναρτήσεις!Κι έτσι έφτιαξα το johnpatraNEW.
Ελπίζω το johnpatraNEW να σας διασκεδάσει.
φιλικά
johnpatra

~~~

αναγνώστες και αναγνώστριες του johnpatra.blogspot.com,

Από Πέμπτη βράδυ το blog μου με το οποίο με μάθατε(johnpatra.blogspot.com)δεν λειτουργεί.τοblogger.com χαρακτήρισε το blog μου spam και με ανεπιθυμητο περιεχομενο.
Όπως καταλαβαίνετε έκανε λανθασμένη εκτίμηση.Έκανα ότι μου έλεγε για επαναφορά του blog ,δηλαδη έστειλα μια αίτηση Πέμπτη βράδυ.
Αφού την έστειλα μετά μου λέει να περιμένω 2 εργάσιμες μέρες για να ξανά ενεργοποιηθεί.
Αλλά από ότι φαίνεται δεν έγινε τίποτα και χάθηκε το πολυαγαπημένο μου blog μαζί με όσα είχε μέσα χωρίς καμιά προειδοποιήση.
Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν να μάθουν τι συμβαίνει στέλνοντας μου μαιλ αλλά και αυτούς που δεν έστειλαν και απλά αναρωτήθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα θέλω να ευχαριστήσω τους,

1)τον φίλο μου τον Νίκο που έστειλε αμέσως μαιλ για να μάθει τι συμβαίνει(http://nikos63.blogspot.com/)
2)την φίλη μου Αθηνά που έκανε το ίδιο(http://athinoulaa.blogspot.com/)
3)την ομάδα του http://rombatv.blogspot.com/
4)τον φίλο μου Αλέξανδρο από το http://alexfilos.com/
5)τον φίλο μου Θάνο από το http://koukfamily.blogspot.com/
6)την φιλική ομάδα από τους http://greek-olympics.blogspot.com/
7)πολλά ευχαριστώ στον φίλο μου Κώστα από το http://irakliowebradio2.blogspot.com/
8)στην ομάδα του http://hamomilaki.blogspot.com/
9)στον παπα-Ηλια από το http://papailiasyfantis.blogspot.com/

Το τελευταίο πράγμα που θέλω να σας ζητήσω είναι να κάνετε μια απλή αναφορά στα blog σας για το νέο μου ιστιολόγιο το johnpatraNEW.
Εγώ θα συνεχίζω να ανεβάζω θέματα και άρθρα όπως στο παλιό μου blog.
Ελπίζω να μην μου το κλείσουν κι αυτό."