Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Ήταν ο Αδάμ και ρωτάει το Θεό:
- Θεέ, γιατί έκανες την Εύα τόσο όμορφη;
- Για να την θέλεις, του απαντά ο Θεός.
- Θεέ, γιατί έκανες την Εύα τόσο γλυκιά;
- Για να τη θέλεις, του απαντά ο Θεός.- Θεέ, γιατί έκανες την Εύα τόσο ηλίθια;
- Για να σε θέλει και αυτή!

Το κάπνισμα γίνεται… καπνός από τον Ιούλιο..


Εξι μήνες νωρίτερα έρχονται τα αντικαπνιστικά μέτρα στη χώρα μας, όπως αποφασίστηκε προχθές στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την προστασία των ανηλίκων από τον καπνό και το αλκοόλ.Πρόκειται για την καθολική απαγόρευση του καπνίσματος σε όλα τα δημόσια κτίρια αλλά και στα κέντρα διασκέδασης, καθώς και τον περιορισμό των καπνιστών σε ειδικά καπνιστήρια στους ιδιωτικούς χώρους εργασίας.Από 1ης Ιουλίου του 2009 οι ανήλικοι θα… «τρώνε πόρτα» στα μπαρ και τα κέντρα διασκέδασης -εκτός και αν συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα- ενώ θα απαγορεύεται να καταναλώνουν αλκοόλ σε όλους τους δημόσιους χώρους.Τα μέτρα επρόκειτο να εφαρμοστούν από το 2010 αλλά, κατόπιν εισήγησης ειδικών επιστημόνων στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, θα ισχύσουν από τα μέσα της ερχόμενης χρονιάς.Το σχέδιο νόμου βάζει φρένο και στην πώληση προϊόντων καπνού στα παιδιά. Οι «ράμπο» της Υγείας αναλαμβάνουν τους ελέγχους στα σημεία πώλησης ώστε να εντοπίζονται και να τιμωρούνται οι παραβάτες με πρόστιμα ή και ανάκληση της άδειας πώλησης προϊόντων καπνού.Από τον ερχόμενο Ιούλιο το κάπνισμα θα απαγορεύεται σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους εργασίας, σε όλα τα δημόσια κτίρια, στις κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, στα σχολεία και τα πανεπιστήμια, σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στα δημόσια μέσα μεταφοράς, τα ταξί, σε κάθε κλειστό χώρο αναμονής, ακόμη και στα… μπουζούκια!Σε ορισμένες περιπτώσεις -όπως στους χώρους εργασίας, τα εστιατόρια κ.λπ.- θα δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας ειδικών χώρων για τους καπνιστές. Τα καπνιστήρια θα διαμορφώνονται με ειδικές προδιαγραφές και εφόσον έχει εξασφαλιστεί ειδική άδεια από τις αρμόδιες δημοτικές αρχές. Τις αδειοδοτήσεις καπνιστηρίων θα εισηγείται η Ειδική Υπηρεσία Προστασίας Ανηλίκων από τον Καπνό και το Αλκοόλ, η οποία ιδρύεται στο υπουργείο Υγείας υπό την άμεση εποπτεία του υπουργού.....

Για να διαβάσετε περισσότερα πατήστε εδώ:http://www.e-tipos.com/newsitem?id=64339&voteresult=0&pollVotedId=1886

Η Μέρεντιθ του "Γκρέις Ανάτομι" είναι έγκυος!!


Η Έλεν Πομπέο (Ellen Pompeo), που υποδύεται την γιατρό Μέρεντιθ Γκρέι στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά " Γρέις Ανατομι" (Grey's Anatomy), είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.To ζευγάρι που γνωρίστηκε το 2003 σε ένα μανάβικο και δημιούργησε δεσμό μετά από έξι μήνες, παντρεύτηκε σε κλειστό κύκλο τον Νοέμβριο του 2007, στο δημαρχείο της Νέα Υόρκης.
Τώρα, η 39χρονη σταρ του "Grey's Anatomy" και ο 41χρονος παραγωγός, περιμένουν με ανυπομονησία να γίνουν γονείς. Η εκπρόσωπος της ηθοποιού, Τζένιφερ Άλεν (Jennifer Allen), δεν κοινοποίησε την πιθανή ημερομηνία του τοκετού.
Η Πομπέο που εντοπίστηκε πρόσφατα από τους παπάρατσι να ψωνίζει μωρουδιακά σε μαγαζί του Λος Αντζελες, στη φετινή σεζόν της σειράς του ABC, δέχθηκε πρόταση γάμου από το γιατρό Σέπερεντ, ικανοποιώντας την επιθυμία των φανατικών θαυμαστών τους.

Δικάστηκε επειδή μαγείρευε!!


Τριακόσια είκοσι ευρώ θα πληρώνει μια γυναίκα από τις Σέρρες κάθε φορά που θα μπαίνει στην κουζίνα της τα ξημερώματα για να μαγειρέψει. Η 65άχρονη γυναίκα κλήθηκε στο δικαστήριο ως κατηγορούμενη έπειτα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος της μια άλλη νοικοκυρά της πολυκατοικίας, γιατί μαγειρεύει από τις 3 έως τις 5 τα ξημερώματα....
Για να διαβάσετε περισσότερα πατήστε εδώ:http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13944&subid=2&pubid=2261511&tag=10741

Κήρυξε πτώχευση η Chrysler..



O χειρότερος εφιάλτης του Ντιτρόιτ έγινε πραγματικότητα. Η Chrysler, «νούμερο 3» αυτοκινητοβιομηχανία των Ηνωμένων Πολιτειών, κήρυξε τελικά πτώχευση, αλλά θα παραμείνει βιώσιμη χάρη στην ιταλική Fiat που θα αποκτήσει το 20% του μετοχικού της κεφαλαίου, με προοπτική αύξησης του ποσοστού στο 35%. Ο πρόεδρος Ομπάμα χαρακτήρισε τη συμφωνία αυτή «συμβόλαιο ζωής», σημειώνοντας ότι θα συμβάλλει στη σταθεροποίηση της αμερικανικής οικονομίας και θα προστατεύσει τόσο τους εργαζομένους όσο και τους φορολογούμενους της χώρας του.
Οπως επίσημα ανακοινώθηκε, το αμερικανικό κράτος θα ενισχύσει την Chrysler με ποσό 3 έως 3,5 δισ. δολαρίων κατά τη διαδικασία της πτώχευσής της.
Παράλληλα δεν προβλέπονται άλλες περικοπές θέσεων εργασίας εκτός από αυτές που έχουν ήδη αποφασιστεί, ούτε το άμεσο κλείσιμο εργοστασίων της Chrysler παρά την κήρυξη πτώχευσης, μια διαδικασία σύντομη και «χειρουργική» που θα έχει διάρκεια από 30 έως 60 ημέρες.
Η κυβέρνηση ανέφερε πως η συνεργασία της Fiat με την Chrysler θα δώσει στην ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία μερίδιο 20% στην Chrysler για αρχή, ενώ στη συνέχεια θα φτάσει το 35%, αν υπάρξει συμφωνία σε όλα τα θέματα. Η υπαγωγή της Chrysler στον πτωχευτικό κώδικα στάθηκε αναπόφευκτη μετά την αδυναμία να καταλήξουν σε συμφωνία μείωσης των απαιτήσεών τους όλοι οι πιστωτές της.
Σημειώνεται ότι το υπουργείο Οικονομικών είχε αυξήσει την πιο πρόσφατη προσφορά στους πιστωτές της Chrysler κατά 250 εκατ. δολάρια, στα 2,25 δισ. δολάρια, προκειμένου -σε αντάλλαγμα- οι πιστωτές και τα hedge funds να παρέγραφαν 6,9 δισ. δολάρια από τα χρέη της εταιρείας, κάτι με το οποίο διαφώνησαν.
Ένα βήμα πριν την πέμπτη κατάκτηση της Ευρωλίγκας βρίσκεται ο Παναθηναϊκός μετά τη χθεσινή του νίκη επί του Ολυμπιακού με 84-82. Το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς «δεινοπάθησε» να κάμψει την αντίσταση του «αιώνιου» αντιπάλου, αλλά η ιστορία έγραψε και τον έστειλε στον μεγάλο τελικό του φάιναλ φορ. Το σποτ του μεγάλου ημιτελικού Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, όπως το μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡFM. 94,6 «Οι καλύτερες ομάδες στον τελικό», είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Σε ένα ματς- διαφήμιση του μπάσκετ, οι «πράσινοι» ακολούθησαν πιστά το πλάνο του προπονητή τους και με τις μεγάλες τους «προσωπικότητες» να λαμβάνουν δράση, «έκοψαν» το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (3/5, 21:00). Πέραν των Πέκοβιτς και Μπατίστ που στο ένας εναντίον ενός μέσα στη ρακέτα ήταν ασταμάτητοι, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν αυτός που στα κρίσιμα σημεία «ρόλαρε» την ομάδα του. Ο Λιθουανός σούπερ- σταρ έδωσε «φρεσκάδα», ενέργεια και το γνωστό του πάθος. Με μαεστρικές κινήσεις εντός του παρκέ, ο «Σάρας» δικαιούται να αισθάνεται δικαιωμένος… Η συμμετοχή του ήταν καταλυτική για την έκβαση της αναμέτρησης και όλοι περιμένουν από αυτόν και την υπόλοιπη ομάδα να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους απέναντι στην «ρωσική αρκούδα» σε δύο βράδια. Το κλειδί ήταν ότι καταφέραμε να προετοιμάσαμε τα μικρά πράγματα, γενικά νομίζω ότι δεν παίξαμε καλά ειδικά στην άμυνα, καταφέραμε να αποβάλλουμε την πίεση του που δημιουργείται σε τέτοια παιχνίδια και τελικά φτάσαμε στην νίκη», τόνισε μετά το παιχνίδι ο Γιασικεβίτσιους για να συμφωνήσει ο Βασίλης Σπανούλης: «Η νίκη μας κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπως και ο όλος ο αγώνας. Πλέον, κοιτάμε τον τελικό της Κυριακής και δε μας ενδιαφέρει που αντίπαλός μας είναι η ΤΣΣΚΑ και όχι η Μπαρτσελόνα. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του τρόπαιου». Από τη μεριά τους, οι Μάικ Μπατίστ και Νίκολα Πέκοβιτς ανέφεραν με τη σειρά ότι: «Δύο ήταν τα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Το ένα ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ που πήραμε και ανανεώσαμε κάποιες επιθέσεις και το δεύτερο η καρδιά. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο», το σχόλιο του Αμερικανού ο οποίος έδωσε τη σκυτάλη στον Μαυροβούνιο: «Δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Είχαμε την ευκαιρία να 'καθαρίσουμε' πιο νωρίς το ματς, αλλά πάλι χάσαμε τη διαφορά. Αυτό δεν έχει καμία σημασία. Πήραμε αυτό που θέλαμε και συνεχίζουμε».

ΑΠΟ:http://www.sport-fm.gr/article/175009:Παναγιώτης Σεμερτζίδης