Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Ο Φοίβος έγινε πατέρας!


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από την Κυριακή το απόγευμα ο Φοίβος. Η σύζυγός του, Αμαλία Καντερέ, έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα μωρά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.
Το ζευγάρι είναι πραγματικά τρισευτυχισμένο, καθώς ήθελε πολύ να αποκτήσει παιδιά. Από την Κυριακή δεν έχουν σταματήσει να χαμογελούν και να δέχονται ευχές από φίλους και συγγενείς.Το δωμάτιο του μαιευτηρίου γέμισε με λουλούδια, παιχνίδια και κάρτες για τα νεογέννητα, ενώ πολλοί τραγουδιστές, συνεργάτες του μουσικοσυνθέτη, του τηλεφώνησαν και του ευχήθηκαν για τη γέννηση των διδύμων.

Το ΕΣΡ έκοψε μόνιμα τη Στιγμή της Αλήθειας!

Σε χτεσινή συνεδρίαση του το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (ΕΣΡ) αποφάσισε την οριστική διακοπή της εκπομπής «Η Στιγμή της Αλήθειας» που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια την Ευγενία Μανωλίδου!! Η απόφαση ήταν αποτέλεσμα πλειοψηφίας, ενώ ο αντιπρόεδρος Νέστορας Κουράκης και ο Κωνσταντίνος Τσουράκης πρότειναν πρόστιμο 150.000 ευρώ.
Το έτος 2009 αποφασίζει δηλαδή να κόψει μία εκπομπή που προβαλλόταν στις 23:00 και με σήμανση «απαραίτητη η γονική συναίνεση»! Πόσο υποκριτική αλλά και φασιστική , τολμάμε να πούμε, είναι αυτή η απόφαση; Δεν κρίνουμε το περιεχόμενο της εκπομπής απλά, που μπορεί να μας βρίσκει και αντίθετους στην τελική ανάλυση. Αλλά το συγκρίνουμε με όλα τα υπόλοιπα σκουπίδια που κυκλοφορούν όλη τη διάρκεια της ημέρας και διερωτόμαστε τι έκανε σε όλες αυτές τις περιπτώσεις το ΕΣΡ! Διότι πολλές φορές οι αποφάσεις του είναι πολύ περίεργες και σε έναν καχύποπτο τηλεθεατή γεννά πολλά ερωτήματα!
Ας δούμε όμως τι τους πείραξε και τι δεν τους πειράζει καθημερινά. Η συνειδητή συμμετοχή ενός παίκτη, που έχει σώας τα φρένας, στη «Στιγμή της Αλήθειας» πιστεύουν ότι μπορεί να είναι επιζήμια σε έναν Έλληνα τηλεθεατή.
Οι συμμετοχές πολλών Ελλήνων πολιτών που δεν έχουν πλήρη συνείδηση και την επαρκή εφυία και πηγαίνουν στις εκπομπές της Αννίτας Πάνια εδώ και χρόνια για να πάρουν 1000 ευρώ στο τέλος, δεν πειράζει το ΕΣΡ. Δεν έχει τίποτα το μεμπτό για αυτούς, ούτως ώστε να κόψουν μόνιμα την εκπομπή!


Όλες οι μεσημεριανές εκπομπές που έδειχναν την επομένη της «Στιγμή της Αλήθειας» , τις ερωτήσεις και απαντήσεις των παικτών, δεν ήταν μεμπτό για το ΕΣΡ! Η εκμετάλλευση της Έφης Θώδη που την οδήγησε τελικά σε ψυχιατρική κλινική δεν ήταν μεμπτή για το ΕΣΡ! Οι σκοπιμότητες που οδηγούν κάθε μέρα τα μεσημεριανά πάνελ, σε λίβελους εναντίον συναδέλφων δεν είναι μεμπτό για το ΕΣΡ!
Όταν υπάρχουν ακόμα επιχειρηματίες με τοπικά κανάλια που προβάλουν «τηλεπαιχνίδια» με αυτοσκοπό να βρουν υποψήφια θύματα και να δώσει τα χρήματα του στα τηλέφωνα 090...το ΕΣΡ δεν βρίσκει τίποτα το μεμπτό!
Τι να περιμένει όμως κανείς όταν το ΕΣΡ επιβάλει πρόστιμο 100.000 ευρώ για ένα φιλί μεταξύ ομοφυλοφίλων και για μαύρο πρόβατο έχει τον Μπομπ το Σφουγγαράκη! Δεν πρέπει κάποια στιγμή και το ίδιο το ΕΣΡ να λογοδοτήσει για τις αποφάσεις του; Να μας πει επιπλέον, που πάνε όλα τα πρόστιμα ;
Για να γίνουμε σαφείς, το πρόβλημα που τίθεται δεν είναι απλά το κόψιμο της εκπομπής του ΑΝΤ1, αλλά η όλη λειτουργία μιας ανεξάρτητης αρχής, που αποφασίζει αναχρονιστικά και μεροληπτικά!

Η Αννα Βίσση στο Sex and the City!


Σύμφωνα με πηγές της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη , «Πρωινή Μελέτη», η Άννα Βίσση θα συμμετάσχει για λίγο στη νέα ταινία του «Sex and the City»! Το πρώτο μέρος της ταινίας έκανε ρεκόρ εισπράξεων και σε ένα χρόνο από τώρα θα βγει και το πολυαναμενόμενο σίκουελ!
Ο ρόλος της Άννας Βίσση θα είναι σχετικά μικρός και θα σχετίζεται με το τραγούδι! Οι 4 φίλες της σειράς , σύμφωνα με το σενάριο, θα πάνε σε ένα πιάνο μπαρ όπου η Άννα Βίσση θα τραγουδάει ένα γνωστό σε μας τραγούδι! Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Crime» και δεν είναι άλλο από το «Απαγορευμένο» στα αγγλικά! Τους στίχους του τραγουδιού τους έχει γράψει η Kara DioGuardi, η οποία έχει γράψει στο παρελθόν και στους Celine Dion, Kylie Minogue και Britney Spears! Τα τραγούδι θα κυκλοφορήσει επίσημα το Σεπτέμβριο.
Το σύντομο πέρασμα της Άννας από την ταινία οφείλεται αποκλειστικά στις σχέσεις της με τη στυλίστρια της ταινίας Πατρίσια Φιλντ. Οι δυο τους είναι πολύ φίλες τα τελευταία χρόνια και συνεργάστηκαν πρόσφατα και στο video clip «Στην Πυρά». Εξάλλου και η κόρη της Άννας, η Σοφία Καρβέλα, εργάζεται στην εταιρία της στυλίστριας στη Νέα Υόρκη.

23 κορίτσια για 3 στέμματα!




Miss Hellas / Miss Young, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Ιουνίου στο Αθηνών Αρένα με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΑΝΤ1.
Πιο συγκεκριμένα, για τον τίτλο της Miss Young και της αναπληρωματικής της θα διαγωνιστούν 7 υποψήφιες, ενώ για τους τίτλους Star Hellas, Miss Hellas και των αναπληρωματικών τους θα διαγωνιστούν 16 υποψήφιες. Ας τις γνωρίσουμε:
ΜΙΣ ΓΙΑΝΓΚ 2009:
Βιολέττα Κωνσταντινίδη -Κογιάβα (Νο 1), Έλενα Λιακατά (Νο 2), Ιωάννα Παπαγιάννη (Νο 3), Έλενα Παπαδημητρίου (Νο 4), Κατερίνα Σκουρλή (Νο 5), Ανθή Τσομπανίδου (Νο 6), Όλγα Χαμονικολάου (Νο 7).



ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ - ΜΙΣ ΕΛΛΑΣ 2009:
Βέρα Αναστασίου (Νο 8), Άλκηστη Ανυφαντή (Νο 9), Χριστιάννα Γαργαροπούλου (Νο 10), Βανέσσα Ευθυμίου (Νο 11), Τζώρτζια Ζιώγου (Νο 12), Νταϊάνα Ιγροπούλου (Νο 13), Αιμιλία Καλατζή (Νο 14), Βιβιάνα Καμπανίλε - Ζαγοριανάκου (Νο 15), Ιωάννα Καπετανάκη (Νο 16), Μάρθα Κνούβελου (Νο 17), Δήμητρα Κυπραίου (Νο 18), Μαργαρίτα Παπανδρέου (Νο 19), Παναγιώτα Παπανικολάου (Νο 20), Φιλιώ Σαραντινού (Νο 21), Ειρήνη Ταγκαλάκη (Νο 22), Μαρίνα Χάλανγκοτ (Νο 23).

ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ!!



Δεν τολμάει να βγει έξω από το σπίτι της η πρώην αγαπημένη του Αλεξάντερ Ρίμπακ. Η Ίνγκριντ Μπεργκ Μεχούς, για τα μάτια της οποίας έγραψε ο μικρός «Χάρυ Πότερ» το «Fairytale» και κέρδισε το διαγωνισμό της Γιουροβίζιον 2009, έχει γίνει εξώφυλλο σε περιοδικά πολλών χωρών της Ευρώπης. Παπαράτσι, δημοσιογράφοι και cameramen έχουν... "κατασκηνώσει" έξω από το σπίτι της.
Η πρώην αγαπημένη του Αλεξάντερ, η οποία χώρισε πριν από καιρό από τον 23χρονο τραγουδιστή και παντρεύτηκε άλλον, δε θέλει να κάνει δηλώσεις για τον έρωτα της με τον Ρίμπακ. Άλλωστε, είναι πια παντρεμένη γυναίκα και σίγουρα ο σύζυγός της, δε θα εγκρίνει κάτι τέτοιο. Ο τραγουδιστής ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το χωρισμό του από την Ίνγκριντ και το "παραμύθι" γράφτηκε για τα μάτια της μόνο. Μπορεί ο πόνος του χωρισμού να του έμεινε, αλλά βγήκε ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού.
Σε ότι αφορά τη Eurovision του 2010, η Νορβηγική κρατική τηλεόραση ανακοίνψσε πως ο διαγωνισμός θα γίνει στο Όσλο στις 25, 27 και 29 Μαίου. Κι αυτό διότι αν και είχε προγραμματιστεί για τις 22 Μαίου, η EBU αποφάσισε να το μεταθέσει μία εβδομάδα αργότερα και να μην συμπέσει με τον τελικό του Champions League που θα γίνει εκείνη την ημερομηνία!