Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Τη Δευτέρα απολογείται ο εμπρηστής

Ένας 47χρονος ιδιοκτήτης οπλοπωλείου συνελήφθη, κατηγορούμενος για εμπρησμό, σχετικά με τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την περασμένη Δευτέρα στην Άνω Γλυφάδα. Η φωτιά αποτέφρωσε 5.000 στρέμματα στον Υμηττό, ενώ απείλησε κατοικημένες περιοχές στην Άνω Γλυφάδα και τη Βούλα.
Από την έρευνα που έκανε η Πυροσβεστική προέκυψε ότι ο 47χρονος, ο οποίος έχει οπλοπωλείο στα νότια προάστια, πήγαινε συχνά στην περιοχή και δοκίμαζε όπλα και φυσίγγια. Την Δευτέρα ήταν και πάλι εκεί για τον ίδιο λόγο και προκάλεσε την πυρκαγιά που πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων.

Με βάση τη δικογραφία που σχηματίστηκε εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή και ο 47χρονος εντοπίστηκε σήμερα στη Ρόδο, όπου είχε πάει αμέσως μετά την πυρκαγιά και συνελήφθη κατηγορούμενος για εμπρησμό από πρόθεση σε δάσος από ιδιοτέλεια και εμπρησμό από πρόθεση που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Προθεσμία για τη Δευτέρα
Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, ζήτησε και έλαβε από τον 6ο τακτικό ανακριτή, ο 47χρονος Α.Σ., που συνελήφθη μετά από ένταλμα του εισαγγελέα ως υπαίτιος για την φωτιά στην Άνω Γλυφάδα. Ο Α.Σ. κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου