Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Φωτιά πήρε το αμάξι που -υποτίθεται ότι- οδηγούσε η Κέιτ Χόλμς, την ώρα των γυρισμάτων.Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται με τον Τομ Κρουζ και την κόρη τους, Σούρι, στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστεί η Χολμς, με τίτλο «Μην φοβάσαι το σκοτάδι».

Εκεί λοιπόν που «οδηγούσε» αμέριμνη, καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από το αμάξι. Αμέσως βγήκε έξω η 30χρονη ηθοποιός, αλλά παρέμεινε σοκαρισμένη για αρκετές ώρες.

Ο Τομ πάλι άφαντος. Καθόλου δεν πτοήθηκε από το περιστατικό και συνέχισε την βόλτα του στα αξιοθέατα της Μελβούρνης....


...Και δουλεύει όλη μέρα η κοπέλα για να φέρει ένα πιάτο φαί στο σπίτι και καρφάκι δεν του καίγεται του Κρουζ.

Εργατικό ατύχημα για την Κέιτ Χολμς

Διαβάστε....--->Φωτιά πήρε το αμάξι που -υποτίθεται ότι- οδηγούσε η Κέιτ Χόλμς, την ώρα των γυρισμάτων. Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται με τον Τομ Κρουζ και την κόρη τους, Σούρι, στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστεί η Χολμς, με τίτλο «Μην φοβάσαι το σκοτάδι». Εκεί λοιπόν που «οδηγούσε» αμέριμνη,καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από το αμάξι. Αμέσως βγήκε έξω η 30χρονη ηθοποιός, αλλά παρέμεινε σοκαρισμένη για αρκετές ώρες. Ο Τομ πάλι άφαντος. Καθόλου δεν πτοήθηκε από το περιστατικό και συνέχισε την βόλτα του στα αξιοθέατα της Μελβούρνης...Και δουλεύει όλη μέρα η κοπέλα για να φέρει ένα πιάτο φαί στο σπίτι και καρφάκι δεν του καίγεται του Κρουζ.

ΠΗΓΗ:http://www.star.gr/index.php?ID=life_style

Βρήκαν στην Ελλάδα "μαϊμού" προφυλακτικά!!!

Πλαστά προφυλακτικά εντοπίστηκαν στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για παρτίδες της εταιρείας «Durex» σε κουτιά των τριών τεμαχίων, τα οποία φέρουν τρύπες, έχουν κακή ποιότητα κατασκευής και είναι αγνώστου κατασκευής και ποιότητας.

Όπως εξηγεί ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, τα συγκεκριμένα «μαϊμού» προφυλακτικά διαφοροποιούνται από τα αυθεντικά καθώς η εξωτερική επισήμανση και το φυλλάδιο οδηγιών χρήσης είναι στα ουγγρικά ή κροατικά, έχουν κακή ποιότητα εκτύπωσης συσκευασίας και φυλλαδίου οδηγιών χρήσης, καθώς και διαφορετικούς αριθμούς παρτίδων στο κουτί και την αλουμινένια συσκευασία. Τέλος, οι πλαστές συσκευασίες είναι εσωτερικά ενωμένες, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι ξεχωριστές, δηλαδή μία – μία. nΚατά συνέπεια, προσοχή! Να χρησιμοποιείτε προφυλακτικό, αλλά να ελέγχετε και αν αυτό είναι αυθεντικό. Όρεξη έχετε να τρέχετε καλοκαιριάτικα;..


ΠΗΓΗ:www.star.gr

Ο γιατρός σκότωσε το Τζάκσον



















Η Αστυνομία του Λος Άντζελες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπεύθυνος για το θάνατο του «βασιλιά» της ποπ είναι ο γιατρός του.
Εντός της εβδομάδας αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της νεκροψίας του Μάικλ Τζάκσον, που έφυγε από τη ζωή στις 25 Ιουνίου, ενώ η αστυνομία του Λος Άντζελες είναι πλέον πεπεισμένη ότι υπεύθυνος για τα θάνατο το «βασιλιά» της ποπ είναι ο Κόνραντ Μάρεϊ, ο τελευταίος γιατρός του.

Μετά το θάνατο του Τζάκσον ο γιατρός Μάρεϊ βρέθηκε στο επίκεντρο της έρευνας αφού η αστυνομία βρήκε στο σπίτι του διάσημου τραγουδιστή φιαλίδια ενός πολύ ισχυρού αναισθητικού που χρησιμοποιείται στα νοσοκομεία.
Διαβάστε περισσότερα..

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN αποκάλυψε ότι η αστυνομία του Λος Άντζελες έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Μάρεϊ σκότωσε το Τζάκσον, ωστόσο οι δικηγόροι του γιατρού απέφυγαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο.

Η οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον δεν έκρυψε ποτέ ότι θεωρούσε υπεύθυνο τον Κόνραντ Μάρεϊ για το θάνατό του και κάλεσε κατ' επανάληψη την αστυνομία να ρίξει φως στο ρόλο που διαδραμάτισε ο γιατρός κατά τις τελευταίες ώρες του σταρ.

Άλλωστε, πολλοί μάρτυρες έκαναν λόγο για την εξάρτηση που είχε ο 50χρονος Τζάκσον από τα αναλγητικά, τα ηρεμιστικά και άλλα ισχυρά υπνωτικά φάρμακα.

ΠΗΓΗ:http://www.skai.gr/articles/news/culture/ΟΚόνραντΜάλεϊσκότωσετοΤζάκσον/