Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Απολογείται ο επιχειρηματίας για την παιδική πορνογραφία

Απολογείται ο επιχειρηματίας για την παιδική πορνογραφία

Στον εισαγγελέα Κέρκυρας απολογείται ο 35χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή με την κατηγορία της συμμετοχής σε κύκλωμα διακίνησης παιδικής πορνογραφίας.

Πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη κεντρικού ξενοδοχείου του νησιού, συγγενή βιομήχανου, ο οποίος φέρεται ότι συμμετείχε σε 40μελές κύκλωμα, που απλώνει τα δίχτυα του σε τουλάχιστον 20 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος καταζητούνται και οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αισιοδοξούν ότι οι έρευνές τους σύντομα θα επιφέρουν καρπούς.

Παράλληλα, ερευνάται εάν το παράνομο υλικό που εντοπίστηκε έχει «τραβηχτεί» στην Ελλάδα, γεγονός το οποίο αναμένεται να δώσει νέα τροπή στην υπόθεση.

ΠΗΓΗ:http://www.zougla.gr

Εφικτή είναι πλέον η ακριβής διάγνωση όγκων του εγκεφάλου πριν καν προχωρήσει η ιστολογική εξέταση (βιοψία) χάρη στην εξέλιξη των σύγχρονων απεικονιστικών μεθόδων, στις οποίες περιλαμβάνονται η λειτουργική μαγνητική τομογραφία και η νευροπλοήγηση. Ειδικά η τελευταία, δίνει τη δυνατότητα σε πραγματικό χρόνο να υλοποιείται μία πλήρως κατευθυνόμενη νευροχειρουργική επέμβαση και εφαρμόζεται ήδη με επιτυχία στα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας.
Για να διαβάσετε περισσότερα πατήστε εδώ:http://www.express.gr/news/ellada/180024oz_20080225180024.php3

Συνελήφθη κατά συρροή δολοφόνος... γατών

Συνελήφθη κατά συρροή δολοφόνος... γατών

Με την κατηγορία ότι σκότωνε και στη συνέχεια ακρωτηρίαζε τις γάτες του γείτονά του, συνελήφθη ένας έφηβος από τη Νότια Φλόριντα.

Η βίαιη δράση του συγκλόνισε τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και τους απανταχού φιλόζωους. Πρόκειται για τον 18χρονο Tyler Hayes Weinman, ο οποίος εντοπίστηκε σε ένα πάρτι και ακόμα ανακρίνεται.

Ο Weinman κατηγορείται για τον άγριο θάνατο και βασανισμό 19 γατών, αλλά και τέσσερις διαρρήξεις. Η δίκη έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα.

ΠΗΓΗ:http://www.zougla.gr/news.php?id=46691

Αστυνομικοί καταδίωξαν μεθυσμένους αστυνομικούς

Αστυνομικοί καταδίωξαν μεθυσμένους αστυνομικούς

Οι επιβάτες του ύποπτου αυτοκινήτου, που πρωταγωνίστησε σε περιπετειώδη καταδίωξη από οκτώ περιπολικά, δεν ήταν όποιοι… κι όποιοι. Ο οδηγός ήταν αξιωματικός της Αμέσου Δράσεως και οι επιβάτες τρεις γυναίκες - αξιωματικοί της αστυνομίας, που επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, και κρατείται ως «επτασφράγιστο μυστικό», αφού δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη. Κατ' αρχήν οι αστυνομικοί εντόπισαν αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Στο μπλόκο που ακολούθησε, ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη στην εθνική οδό. Οκτώ περιπολικά χρειάστηκε να επέμβουν για να σταματήσει η ξέφρενη πορεία του οχήματος.

Όταν κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν, όμως, διαπίστωσαν ότι οι επιβάτες, που τα είχαν προφανώς ''τσούξει'' ήταν «δικοί τους άνθρωποι». Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, ο υπαστυνόμος καθύβρισε τους αστυνομικούς που τον καταδίωξαν και ισχυρίστηκε ότι δεν σταμάτησε στον έλεγχο γιατί δεν ήθελε να… εκθέσει τις συναδέλφους του που εργάζονται στην ίδια υπηρεσία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έγιναν συλλήψεις, μόνο προσαγωγές. Το σίγουρο είναι πάντως πως το περιστατικό αποσιωπήθηκε εντέχνως… Ούτε γάτα, ούτε ζημιά!

ΠΗΓΗ:http://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/37607.html

http://www.zougla.gr/