Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Χ. Βερελής

Την παραίτηση του από το βουλευτικό του αξίωμα υπέβαλε ο Χρ. Βερελής, με αφορμή το νέο σκάνδαλο με τον όμιλο ΜΑΝ. Ο κ. Βερελής ήταν υπουργός Μεταφορών την περίοδο που υπεγράφη η σύμβαση θυγατρικής της ΜΑΝ με τον ΗΛΠΑΠ.
Την παραίτηση του από το βουλευτικό του αξίωμα υπέβαλε ο Χρήστος Βερελής, με αφορμή το νέο σκάνδαλο τύπου Siemens με τον γερμανικό όμιλο ΜΑΝ.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος ήταν υπουργός Μεταφορών την περίοδο κατά την οποία υπεγράφη η επίμαχη σύμβαση μεταξύ της θυγατρικής της ΜΑΝ και του ΗΛΠΑΠ, τονίζει ότι δεν είχε την παραμικρή ανάμειξη καθώς οι αποφάσεις πάρθηκαν από διακομματική επιτροπή.
Ο κ. Βερελής εξηγεί ότι παραιτείται προκειμένου να αποτελέσει τον «καταλύτη της διαφάνειας», να διευκολύνει τα πράγματα και επειδή δεν μπορεί να αποτελεί μέρος της νοσηρότητας της πολιτικής σκηνής και να αποδέχεται η πολιτική να γίνεται πτυελοδοχείο της κοινωνίας. Ελπίζω γρήγορα, προσθέτει, να υπάρξει απάντηση σε όλα από την έρευνα των γερμανικών αρχών και της ελληνικής δικαιοσύνης.
Ευχόμαστε η απόφασή του αυτή να είναι η σωστή, δήλωσε ο Δ.Σιούφας ανακοινώνοντας στη Βουλή την παραλαβή της σχετικής επιστολής από τον κ. Βερελή. Τη σεβόμαστε την απόφαση και ευχόμαστε ο κ. Βερελής να ξαναγυρίσει σύντομα κοντά μας, δήλωσε ο κ.Σιούφας.
Την θέση του κ. Βερελή στο κοινοβούλιο αναμένεται να καταλάβει ο πρώτος επιλαχών στον ίδιο νομό Α. Μακρυπίδης.
Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου αναφερόμενος στην παραίτηση του Χρήστου Βερελή δήλωσε «η προσωπική αυτή απόφαση του Χρ. Βερελή είναι απολύτως σεβαστή».
ΑΠΟ:http://news.gr.msn.com/political/article.aspx?cp-documentid=16668689



17 Ξανά!!



Ο Zac Efron και ο Matthew Perry πρωταγωνιστούν στην ταινία του Burr Steers, "17 Ξανά".
Τι θα έκανες αν είχες μία δεύτερη ευκαιρία να ξαναζήσεις τη ζωή σου; Ο Mike O'Donnell (Zac Efron), απόφοιτος της τάξης του 1989 είναι το αστέρι της ομάδας μπάσκετ του σχολείου και το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό. Αλλά, αντί για αυτό, προτιμά να τα τινάξει όλα στον αέρα και να μοιραστεί τη ζωή του με το κορίτσι του, την Scarlett, και το παιδί που μόλις έμαθε ότι περιμένουν.
Σχεδόν 20 χρόνια μετά, οι ένδοξες μέρες του Mike (Matthew Perry) είναι πλέον παρελθόν. Ο γάμος του με την Scarlett (Leslie Mann) έχει διαλυθεί, δεν καταφέρνει να πάρει την προαγωγή που τόσο περίμενε στη δουλειά του, τα παιδιά του πιστεύουν ότι είναι αποτυχημένος και η μοναδική του παρέα είναι ο φίλος του από το κολλέγιο, ο Ned (Thomas Lennon) ο οποίος έχει εξελιχτεί από το φυτό του σχολείου σε έναν δισεκατομμυριούχο των νέων τεχνολογιών.
Αλλά ο Mike έχει μία δεύτερη ευκαιρία όταν "μεταμορφώνεται" ξαφνικά σε 17άρη. Δυστυχώς, μπορεί ο Mike να φαίνεται 17αρης, αλλά το στιλ του 30αρη που στην πραγματικότητα "κουβαλά" δεν τον κάνει και πολύ δημοφιλή ανάμεσα στους συμμαθητές του. Και προσπαθώντας να κερδίσει πίσω αυτά που θεωρούσε ως τα "χρυσά" του χρόνια, ο Mike ίσως να χάσει ό, τι καλύτερο του έχει συμβεί στη ζωή.
Σκηνοθεσία: Burr SteersΠαίζουν: Matthew Perry, Zac Efron, Leslie Mann, Thomas Lennon, Michelle Trachtenberg, Sterling Knight

Κατασχέθηκαν πλαστά χαρτονομίσματα



Μεγάλη ποσότητα πλαστών χαρτονομισμάτων των 100 ευρώ, άριστης ποιότητας, εντόπισαν και κατέσχεσαν αστυνομικοί της ασφάλειας Αθηνών. Οι άνδρες της ασφάλειας παγίδευσαν και συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς πλαστογράφους.
ant1online
Μεγάλη ποσότητα πλαστών χαρτονομισμάτων των 100 ευρώ, άριστης ποιότητας, εντόπισαν και κατέσχεσαν αστυνομικοί της ασφάλειας Αθηνών.
Οι άνδρες της ασφάλειας παγίδευσαν και συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς πλαστογράφους, εμφανιζόμενοι ως τραπεζικοί υπάλληλοι, που ήθελαν να αγοράσουν πλαστά χαρτονομίσματα αξίας 107 χιλιάδων ευρώ.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι των δύο αλλοδαπών, κατασχέθηκαν και άλλα πλαστά χαρτονομίσματα των 200 ευρώ.

ΑΠΟ:http://news.gr.msn.com/social/article.aspx?cp-documentid=16672278