Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Τρίτη 5 Μαΐου 2009

23 φορές νύφη!


Mία ηλικιωμένη γυναίκα 68 ετών ανακηρύχτηκε και επισήμως ως η γυναίκα με τους περισσότερους γάμους στην ιστορία, αφού ντύθηκε νύφη 23 φορές.
Η Λίντα Γουλφ – η οποία παντρεύτηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 16 ετών – έκανε τόσους πολλούς γάμους εξαιτίας της «εξάρτησής της στον ρομαντισμό του γάμου».
Από τους 23 γάμους της, μόνο οι εφτά κράτησαν για εφτά ολόκληρα χρόνια.
Είχε παντρευτεί έναν κατάδικο, έναν επιδιορθωτή μηχανημάτων αυτόματων πωλήσεων, έναν ιερέα, μπάρμεν, υδραυλικούς και μουσικούς.
Δύο από τους συζύγους της αποδείχτηκαν στην πορεία ομοφυλόφιλοι, δύο την απάτησαν, ενώ ένας «αδίστακτος» σύζυγος, - όπως τον χαρακτηρίζει η ίδια – έφτασε μέχρι το σημείο να βάλει λουκέτο στο ψυγείο.
Η Λίντα κατέχει πλέον μία θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως η γυναίκα με τους περισσότερους γάμους.
Η «κατά συρροή νύφη», η οποία είναι μόνη εδώ και 10 χρόνια, δήλωσε προσφάτως ότι αναζητά τον 24ο σύζυγό της.
«Πάνε κάτι χρόνια από τότε που ανέβηκα τα σκαλιά της εκκλησίας για τελευταία φορά. Μου έχει λείψει.»
Η Λίντα, η οποία δεν μπορεί ούτε καν να θυμηθεί τα ονόματα των συζύγων της με τη σειρά των γάμων, παντρεύτηκε για πρώτη φορά την «αδερφή-ψυχή της», τον Τζορτζ Σκοτ, το 1957. Ο γάμος της αυτός διήρκησε 7 χρόνια.
Σύμφωνα με την ίδια, ο καλύτερος εραστής από όλους ήταν ο Τζακ Γκούρλεϊ. «Συνέχεια γύριζα σε αυτόν. Παντρευτήκαμε τρεις φορές.»
Ο γάμος της με τον Φρεντ Τσάντγουικ διήρκησε 36 μόνο ώρες καθώς «δεν υπήρχε πλέον αγάπη.»
Η πιο περίεργη τελετή ήταν στο Σωφρονιστικό Ίδρυμα της Ιντιάνα, όπου παντρεύτηκε τον μονόφθαλμο κατάδικο Τομ Στάντζμαν.
Ο τελευταίος της σύζυγος, ο Γκλιν Γουλφ συμμετείχε σε διαφημιστικά σποτάκια, ενώ είχαν και ένα κοινό στοιχείο. Ο Γουλφ θεωρείται ό άντρας με τους περισσότερους γάμους στο ενεργητικό του, που φτάνουν τους 29.
Ένα χρόνο μετά το γάμο τους, ο Γουλφ πέθανε σε ηλικία 88 ετών.
Σήμερα, η Λίντα βρίσκεται σε γηροκομείο και εκμυστηρεύεται πως δεν απάτησε ποτέ κανέναν της σύζυγο, αλλά δήλωσε: «Οι άντρες με κυνηγούσαν. Προσπάθησα να καταλάβω το γιατί αλλά δεν έβγαλα άκρη.»

Διαζύγιο λόγω καθαριότητας


Μία Γερμανίδα χώρισε από τον σύζυγό της επειδή, όπως ισχυρίζεται η ίδια, είχε κουραστεί να τον βλέπει να καθαρίζει όλη την ώρα.
Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως η γυναίκα πέρασε 15 ολόκληρα χρόνια γάμου βλέποντας τον σύζυγό της να κάνει συνέχεια δουλειές στο σπίτι, να συγυρίζει και να αλλάζει θέση στα έπιπλα.
Η υπομονή της όμως εξαντλήθηκε όταν ο σύζυγός της γκρέμισε και ξανάχτισε έναν τοίχο μέσα στο σπίτι επειδή είχε λερωθεί.

Πώς να κάνετε το σπίτι σας πιο «πράσινο»

Θέλετε να κάνετε το σπίτι σας μια καθαρή «πράσινη» μηχανή;

Μπορείτε να ξοδέψετε δεκάδες χιλιάδες Ευρώ τοποθετώντας ηλιακούς συλλέκτες στη στέγη, αλλά είναι μάλλον καλύτερο να εστιάσετε καταρχήν στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του σπιτιού σας....
Για να διαβάσετε περισσότερα και να πάρετε περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες-συμβουλές επισκευθείτε το:http://news.pathfinder.gr/ecology/548007.html

Αντιβιοτικό φάρμακο για τη γρίπη των χοίρων στην Ταϊλάνδη!



Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη - 28/4
Ο Κυβερνητικός Οργανισμός Φαρμάκων της Ταϊλάνδης παρουσίασε το αντιβιοτικό φάρμακο 'GPO-A-Flu' για την αντιμετώπιση της γρίπης των χοίρων. Η Ταϊλάνδη έχει ένα αρκετά μεγάλο απόθεμα στο συγκεκριμένο αντιβιοτικό, που μπορεί να χορηγηθεί στους ασθενείς που εμφανίζουν τη γρίπη των χοίρων. Το Υπουργείο Υγείας της χώρας ανακοίνωσε πως έχει πάνω από 3 εκατομμύρια δισκία στις αποθήκες του, ενώ ο Κυβερνητικός Οργανισμός Φαρμάκων έχει 170.000. Το Υπουργείο Υγείας ισχυρίζεται πως μπορεί να κρατήσει τη γρίπη μακριά από τη χώρα και μπορεί να διαθέσει αντιβιοτικό σε τουλάχιστον 300.000 ασθενείς.

H γρίπη των χοίρων

Καλλιτέχνης του δρόμου (c) Eliana Aponte/ReutersO ιός της γρίπης των χοίρων μετατράπηκε μέσα σε λίγες ώρες σε ένα παγκόσμια ζήτημα. Οι αρχές σε διάφορες χώρες του κόσμου, έχουν ήδη πάρει τα μέτρα τους προσπαθώντας να περιορίσουν όσο το δυνατό περισσότερο τις ανθρώπινες απώλειες. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν, αντιδράσεις ενδεικτικές του κλίματος που διαμορφώθηκε στον πλανήτη μας, λίγο μετά τα πρώτα κρούσματα της γρίπης στο Μεξικό.
Δείτε περισσότερες συγκλονιστικές φωτογραφιες στο:http://news.gr.msn.com/world/gallery.aspx?cp-documentid=16475327

Σοβαρό τροχαίο με ασθενοφόρο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Κωνσταντινουπόλεως, με ασθενοφόρο που μετέφερε 15χρονο μαθητή στο Θριάσιο. Ο νεαρός φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά από πτώση του από τον δεύτερο όροφο του σχολείου του.
Ασθενοφόρο - Ευαγγελισμός

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Κωνσταντινουπόλεως, με ασθενοφόρο που μετέφερε 15χρονο μαθητή στο Θριάσιο.
Ο νεαρός φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά από πτώση του από τον δεύτερο όροφο του σχολείου του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα Ι.Χ προσέκρουσε στο ασθενοφόρο το οποίο ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο οδηγός και ο συνοδηγός του. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου η κατάστασή τους κρίνεται ελεγχόμενη.
ΑΠΟ:http://news.gr.msn.com/social/article.aspx?cp-documentid=16581574