Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Γέννησε δίδυμα με διαφορετικό πατέρα....!



Μια γυναίκα, στις ΗΠΑ, έφερε στον κόσμο δίδυμα αγοράκια που όμως έχουν διαφορετικό πατέρα. Η κυρία Mia Washington παραδέχτηκε πως είχε εξωσυζυγική σχέση όταν έμεινε έγκυος με αποτέλεσμα...

δυο από τα ωάρια της να γονιμοποιηθούν από τα σπέρματα των δυο αντρών!
Ο σύζυγος της, κύριος James Harrison, παρατήρησε ότι τα χαρακτηριστικά των δυο παιδιών ήταν διαφορετικά και ζήτησε να κάνουν τεστ DNA.
Το αποτέλεσμα τους εξέπληξε αφού έδειξε ότι τα δυο μωρά έχουν διαφορετικό πατέρα γεγονός που συμβαίνει φορά στο εκατομμύριο!
«Από όλους τους ανθρώπους στην Αμερική και στον κόσμο έπρεπε να συμβεί σε εμένα. Έχω σοκαριστεί,» είπε η κυρία Mia Washington.
Οι γιατροί ανέφεραν πως λιγότερες από δέκα περιπτώσεις έχουν καταγράφει μέχρι σήμερα στον κόσμο.
«Είναι τρελό αλλά συμβαίνει. Οι περισσότεροι πιστεύουν πως δεν γίνεται αλλά κάνουν λάθος,» είπε ο πρόεδρος του διαγνωστικού κέντρου Dr. Genny Thibodeaux.
O κύριος James Harrison, αποφάσισε να συγχωρήσει την σύζυγο του και να μεγαλώσει και τα δυο παιδιά σαν να είναι δικά του!

ΠΗΓΗ:http://news24gr.blogspot.com/2009/06/blog-post_4479.html

Πρεμιέρα για τη Σίσσυ Χρηστίδου

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια συνδυάζει την δουλειά με τη μητρότητα...
Ποιος είπε πως καριέρα και οικογένεια δεν πάνε μαζί; Ποιος είπε πως η τηλεόραση δεν γίνεται συνδυαστικά με μπιμπερό και πιπίλες; Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι ακόμα μία tv-persona που έχει βαλθεί να μας αποδείξει το ακριβώς αντίθετο. Ποιος την πιάνει λοιπόν με τους «Αγρότες» της!
Επειδή, όμως, το τρέξιμο παραμένει τρέξιμο και η Σίσσυ αναγκάζεται να λείπει ατελείωτες ώρες, πήρε μια μεγάλη και γενναία απόφαση. Προκειμένου να μην της λείπει ο Φίλιππος - Ραφαήλ και για να μπορεί να απολαμβάνει όλες τις στιγμές του, τον έχρισε «συνεργάτη» της! Ναι, ναι, δεν σας κάνουμε πλάκα. Ο Μαραντίνης τζούνιορ έχει γίνει ο πιο στενός συνεργάτης της μαμάς του. Γιατί η Σίσσυ τον παίρνει παντού και πάντα μαζί της. Και αν νομίζατε πως αυτό το έκανε μόνο στο «Μες στην καλή χαρά», που ήταν στο πλατό, απατάσθε. Το μωρό την ακολουθεί κατά πόδας και στα γυρίσματα του «Αγρότης, μόνος, ψάχνει», που γίνονται σε όλη τη χώρα! Ακόμα κι αν τη μία μέρα πρέπει να βρίσκονται στην Κρήτη και την επόμενη στις Σέρρες!
Το ριάλιτι σώου έχει πρεμιέρα απόψε στις 21.00. Στο πρώτο επεισόδιο του «Αγρότης μόνος ψάχνει…» θα γνωρίσουμε τους αγρότες που πρόκειται να …μας ιντριγκάρουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η Σίσσυ Χρηστίδου ταξίδεψε στις Σέρρες, στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, στην Άρτα, στη Βοιωτία, στη Μάνη, στην Κρήτη και στις Κυκλάδες για να βρει τους 10 επικρατέστερους. Για να δούμε….

Γέννησε το παιδί της κόρης της

Το περασμένο Σάββατο έγινε στη χώρα μας πραγματικότητα η γνωστή ρήση: «του παιδιού μου το παιδί, είναι δύο φορές παιδί μου». Μια Ελληνίδα μητέρα κυοφόρησε τα έμβρυα της κόρης της, καθώς η ίδια δεν μπορούσε να κυοφορήσει αφού γεννήθηκε χωρίς κόλπο και χωρίς μήτρα…

«Η ασθενήςήταν στην εφηβεία, όταν διεγνώσθη με συγγενή διαμαρτία – δηλαδή με την απουσία μήτρας, άρα και εμμήνου ρήσεως και την απουσία κόλπου. Είχε ωστόσο, ωοθήκες αλλά ήταν βέβαιο πως δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει» τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο καθηγητής γυναικολογίας – διευθυντής της Β’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής στο Αρεταίειο Νοσοκομείο κ. Γιώργος Κρεατσάς.

Το πρώτο μέλημα των επιστημόνων τότε, ήταν να υποβάλλουντη νεαρή κοπέλα σε πλαστική, ώστε να διαμορφωθεί ο κόλπος της, με στόχο να ζήσει φυσιολογικά χωρίς να στερηθεί τη χαρά της σεξουαλικής επαφής. Δεν πρόκειται ωστόσο για την μοναδική περίπτωση, αφού στο ίδιο νοσοκομείο έχουν πραγματοποιηθεί σε διάστημα 18 ετών 200 ανάλογες επεμβάσεις.

Έμενε ωστόσο, «άλυτο» το δεύτερο πρόβλημα – αυτό της τεκνοποίησης μετά την ενηλικίωση της. Όπως υπογράμμισε ο κ. Κρεατσάς, «η νεαρή κοπέλα είχε φυσιολογικό ορμονικό κύκλο, αφού οι ωοθήκες της λειτουργούσαν κανονικά, δεν εκδήλωνε ωστόσο έμμηνο ρύση, εξ’ αιτίας της έλλειψης μήτρας».

Στο μεταξύ, η έφηβη έγινε γυναίκα παντρεύτηκε και πριν από μερικούς μήνες ένιωσε την επιθυμία να γίνει μητέρα. Η μητέρας της ήταν αυτή που της πρότεινε τη λύση – να της δανείσει τη μήτρα της και να κυοφορήσει τα…εγγόνια της.

Έτσι, το περασμένο Σάββατο γεννήθηκαν στην κλινική του Αρεταίειου, ένα αγοράκι με βάρος γέννησης 1.950 κιλών και ένα κοριτσάκι με βάρος 1.760 κιλών.

Η διαδικασία δεν ήταν εύκολη όπως παραδέχονται οι γιατροί: «η μητέρα, 50 ετών, παρουσίασε προεκλαμψία, μία σοβαρή παθολογική κατάσταση που παρουσιάζεται κατά την κύηση, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε καισαρική τομή, νωρίτερα από την υπολογιζόμενη ημερομηνία τοκετού.

Τα πρόωρα δίδυμα νοσηλεύονται στην εντατική μονάδα, χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο. Ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά», πρόσθεσε ο κ. Κρεατσάς.

Όπως εξήγησαν οι μαιευτήρες – γυναικολόγοι κ.κ Κώστας Πάντος και Ευθύμιος Δεληγεώρογλου έχοντας το γενετικό υλικό της πάσχουσας με σύνδρομο Rokitanksy και του συζύγου της, με εξωσωματική γονιμοποίηση έγινε η εμβρυομεταφορά στη δανεική μήτρα της παρένθετης μητέρας και γιαγιάς! Μετά από κύηση 32 εβδομάδων είδαν το φως της ζωής τα δίδυμα.

«Η κύηση και ο τοκετός αυτός δίδουν την ελπίδα της μητρότητας και σε πολλές άλλες γυναίκες με συγγενείς διαμαρτίες του γενετικού συστήματος αυτού του τύπου.

Είναι ωστόσο, απαραίτητο οι έφηβες να υποβάλλονται νωρίς σε εξετάσεις, ιδίως όταν παρουσιάζονται ανησυχητικά φαινόμενα, όπως είναι η αδικαιολόγητη απουσία έμμηνου ρύσης».


ΠΗΓΗ:http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=1&articleID=6827&la=1

Χάνουμε 17 ημέρες το χρόνο από κάπνισμα

Τη λύση στο πρόβλημα της οικονομικής κρίσης θα μπορούσε να αποτελέσει η διακοπή του καπνίσματος, αφού σύμφωνα με νέα μελέτη, ο κάθε καπνιστής διαθέτει για τη βλαβερή συνήθεια 17 ημέρες το χρόνο, πληρώνοντας παράλληλα και το καπέλο των 2.000 ευρώ.

Ο Δρ Πίτερ Χολμς σχολιάζοντας τα ευρήματα της μελέτης που έγινε από τη εταιρεία δημοσκοπήσεων Galaxy για λογαριασμό της Pfizer Australia, είπε ότι οι καπνιστές, εάν επιθυμούν να ανταπεξέλθουν στην οικονομική κρίση θα πρέπει να διακόψουν το κάπνισμα.

«Θα είναι μια καλή αρχή. Όχι μόνο να προστατεύσουν την υγεία τους, αλλά εξοικονομήσουν χρήματα άμεσα από την αγορά του πακέτου και έμμεσα αφού θα έχουν περισσότερο χρόνο για να χαλαρώσουν ή να εργαστούν πιο αποδοτικά. Με αυτά τα χρήματα θα μπορούν να πληρώσουν κάποιους λογαριασμούς, να έχουν ιδιωτική ασφάλεια υγείας και να πάνε διακοπές», εξηγεί ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον Δρ Χολμς, οι περισσότεροι καπνιστές επιλέγουν να κάνουν περικοπές στη διατροφή ή την ψυχαγωγία τους αντί να διακόψουν το κάπνισμα.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι Αυστραλοί καπνιστές καπνίζουν 14 τσιγάρα την ημέρα το οποίο σημαίνει σε χρόνο πως οι καπνιστές σπαταλούν 17 μέρες από το έτος καπνίζοντας.

Με μία πρόχειρη αναγωγή, θα μπορούσαμε να πούμε πως οι έλληνες που καπνίζουν περίπου τα τριπλάσια τσιγάρα, χάνουν περισσότερο 1 μήνα το χρόνο από τη ζωή τους καπνίζοντας

Ο Κρις Μόρις, ιδιωτικός υπάλληλος 57 ετών σχολιάζει πως εάν δεν κάπνιζε «με τα χρήματα που θα εξοικονομούσα, θα μπορούσα να έκανα τον γύρο του κόσμου.

Οκτώ νέα κρούσματα της γρίπης Α. Στα 66 τα κρούσματα στην Ελλάδα

Οκτώ νέα κρούσματα της γρίπης Α. Στα 66 τα κρούσματα στην Ελλάδα
Στα 66 ανέρχονται πλέον τα κρούσματα της νέας γρίπης στη χώρα μας. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν λίγο, ανιχνεύτηκαν οκτώ νέα κρούσματα από τα Εργαστήρια Αναφοράς Νοτίου και Βορείου Ελλάδος.

Οι επτά είναι Έλληνες, ενώ ο όγδοος είναι ένας 15χρονος Αμερικανός. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 46χρονο που επέστρεψε από ταξίδι στις ΗΠΑ, μια 19χρονη που επέστρεψε από τη Μ. Βρετανία, έναν 18χρονο που έφτασε στη χώρα μας από την Αυστραλία, τρία μέλη της ίδιας οικογένειας, που επέστρεψαν από ταξίδι στις ΗΠΑ, ένα 12χρονο κοριτσάκι που ήρθε σε στενή επαφή με κρούσμα από τις ΗΠΑ και έναν 15χρονο Αμερικανό υπήκοο, ο οποίος έφτασε στη χώρα μας από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Από τα 66 περιστατικά, τα 23 έχουν ιαθεί πλήρως. Οι υπόλοιποι ασθενείς ακολουθούν τις προβλεπόμενες διαδικασίες νοσηλείας.

Συνεργασία της NOVA με τα βραβεία Mad

Για πέμπτη συνεχόμενη φορά η Nova δημιουργεί κανάλι αφιερωμένο αποκλειστικά στα Mad Video Music Awards 2009.

Το κανάλι""Mad Video Music Awards" θα είναι 24ωρο και θα προβάλλει τα φετινά υποψήφια βίντεο κλιπ καθώς και ειδικές εκπομπές, μέχρι τις 26 Ιουνίου