Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009





Με ένα πολύ έξυπνο δελτίο τύπου ο ΑΝΤ1 μας ενημέρωσε πως ο νέος Πρωϊνός Καφές θα σερβιριστεί στις 21 Απριλίου με παρουσιάστρια φυσικά τη Βίκυ Καγιά! Το κανάλι φροντίζει να επικεντρωθεί στη νέα παρουσιάστρια και μας αξηγεί πως τα φαινόμενα μερικές φορές απατούν, καθως η Βίκυ είναι μία ακόμα μέση Ελληνίδα με υψηλή αισθητική!

Η Βίκυ Καγιά είναι μία νέα κοπέλα που μπορεί να ξεκίνησε το μόντελινγκ από τα 14 της και να περπάτησε στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου, αλλά την ίδια στιγμή φροντίζει να περνάει καλαμε τους φίλους της, να είναι ψαγμένη, μοντέρνα και ενημερωμένη! Ξέρει πού να πάει για να περάσει καλά, πού θα συναντήσει τα πιο cool άτομα. Της αρέσει να ταξιδεύει, να ανακαλύπτει νέα μέρη και εμπειρίες.

Είναι προσγειωμένη και ρεαλίστρια. Ξέρει ότι δεν είναι τέλεια, αλλά αγαπάει τον εαυτό της και καταφέρνει να είναι ωραία και στιλάτη, χωρίς να ξοδεύει μια περιουσία.

Ζει κι αυτή τις δικές της καθημερινές ανθρώπινες ιστορίες όπως όλοι μας, βασανίζεται από τα ίδια ερωτηματικά, αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα και συχνά εκτονώνεται με τη μαγειρική!

Είναι πολύ επικοινωνιακή. Μιλάει με τις ώρες στον αέρα, στο τηλέφωνο και στο Internet, τρελαίνεται να ανταλλάσσει συμβουλές, συνταγές, πληροφορίες κι εμπειρίες με τον κόσμο.

Είναι έξω καρδιά! Ξέρει να περνάει καλά και πάντα βρίσκει ευκαιρία για πάρτι, παιχνίδι, καλαμπούρι, τραγούδι και χορό. Γιατί η ζωή πρέπει να είναι και fun.



Όλα τα παραπάνω αναφέρονται στο δελτίο τύπου του ΑΝΤ1 που φροντίζει να μας παρουσιάσει την πραγματική Βίκυ, χωρίς να έχουμε λόγο να μην τους πιστέψουμε. Την ίδια στιγμή σύμφωνα με το poll του E-Radio Blog το κοινό είναι λίγο διχασμένο, καθώς το 39% θεωρεί πως είναι η «νέα Μενεγάκη» αλλά το ίδιο ποσοστό πιστεύει πως θα έρθει τρίτη και καταϊδρωμένη! Τέλος το 22% θέλει να της δώσει μία ευκαιρία ψηφίζοντας ότι η πορεία της θα είναι «Μέχρι το επόμενο Πάρχα και βλέπουμε...»

Ο ΑΝΤ1 όμως φαίνεται πως έχει επενδύσει πολλά στο νέο Καφέ καθώς το τρέιλερ που προβάλεται από προχτές το βράδυ είναι υψηλής αισθητικής που σπάνια βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση. Επίσης με χιούμορ καυτηριάζει τα όσα ακούγονται κάθε μεσημέρι στις κουτσομπολίστικες εκπομπές. Οι Λιανός και Καμπούρη δεν θα είναι στη νέα ομάδα καθώς ετοιμάζονται για το X Factor 2, ενώ τα άτομα που θα την πλαισιώσουν δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί. Η μόνη σίγουρη θα είναι η Λίτσα Πατέρα και ακούγεται πολύ να είναι και ο Γιάννης Σαββιδάκης!

Να δούμε αν θα κάνει στις 21 Απριλίου το δικό της πραξικόπημα στην πρωινή ζώνη η Βίκυ Καγιά!


ΑΠΟ http://www.e-radio.gr/blog/post.asp?uid=655