Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

O Michael Jackson στο Μουσείο Madame Tussauds

Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων προσέθεσε στη συλλογή του ακόμα ένα έργο.
Copyright (c) Myself.gr 2009
Το μουσείο Madame Tussaudsθα αποκτήσει ακόμα ένα κέρινο ομοίωμα. Μαντέψατε ποιο;

Δεν θα μπορούσε να λείπει οMichael Jackson από την τεράστια και ανεκτίμητη συλλογή του μουσείου το οποίο με αυτό τον τρόπο αποτίνει φόρο τιμής στο ίνδαλμα της ποπ μουσικής σκηνής!
PHOTO PARRIS PRESS

Κοινός φορτιστής για τα κινητά από το 2010


Φορτιστής κινητού τηλεφωνου

Την εναρμόνιση των φορτιστών κινητών τηλεφώνων από το 2010 ανακοίνωσε τη Δευτέρα (29/06) η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έπειτα από δέσμευση προς αυτήν την κατεύθυνση των εταιρειών εξοπλισμού της κινητής τηλεφωνίας, οι οποίες δεσμεύονται να εναρμονίσουν τους φορτιστές στους κόλπους των χωρών μελών της ΕΕ, εγγυώμενες τη συμβατότητά τους μέσω σύνδεσης micro-USB.

Με τη συμφωνία αυτή εκτιμάται ότι οι χρήστες θα απολαμβάνουν μεγαλύτερη ευκολία χρήσης των κινητών τους, ο αριθμός των φορτιστών θα μειωθεί και θα υπάρξει θετικός αντίκτυπος για το περιβάλλον, καθώς θα περιοριστεί σημαντικά ο όγκος των «υψηλής τεχνολογίας» απορριμμάτων, εφόσον οι καταναλωτές δε θα πετάνε τον παλιό φορτιστή κάθε φορά που θα αγοράζουν καινούρια συσκευή.

«Με ικανοποιεί πολύ το γεγονός ότι η βιομηχανία κατέληξε σε συμφωνία, η οποία θα απλοποιήσει τη ζωή των καταναλωτών. Θα μπορούν να φορτίζουν οπουδήποτε το κινητό τους χάρη στον νέο γενικής χρήσης φορτιστή», δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος, που είναι αρμόδιος για τη Βιομηχανία.

NOKIA, Sony Ericcson, Motorola, Samsung, Apple και RIM είναι μερικές από τις εταιρείες που δεσμεύτηκαν να υποστηρίξουν μία κοινή σχεδίαση φορτιστή, που ενδέχεται να είναι διαθέσιμος στα ράφια των καταστημάτων εντός του 2010. Η πρώτη γενιά νέων κινητών τηλεφώνων με εναλλάξιμους φορτιστές αναμένεται να φτάσει στην αγορά της ΕΕ από το 2010.

Υπέρ του μέτρου είχε ταχθεί και η GSMA, η ένωση των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, ενώ υπέρ της ενοποίησης τάσσονται και οι αρμόδιοι φορείς στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

ΠΗΓΗ:http://www.otherside.gr/2009/07/koinos-fortistis-gia-ta-kinita-apo-to-2010/

«Αυτοκτονούν» οπαδοί του Michael Jackson


Μια σοκαριστική δήλωση έκανε ο ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου διαδικτυακού club φανατικών θαυμαστών του Michael Jackson, Gary Taylor, ο οποίος είπε ότι έγιναν πολλές απόπειρες αυτοκτονίας από συντετριμμένους θαυμαστές του.

Ο Taylor που είναι πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας «MJJcommunity» είπε χαρακτηριστικά στο Βρετανικό Sky News:
«Γνωρίζω ότι υπάρχει αύξηση (στις απόπειρες αυτοκτονίας), αυτήν τη στιγμή ο αριθμός πρέπει να φτάνει τις 12 περιπτώσεις. Νομίζω πως υπάρχει και ένα άτομο από τη Μ. Βρετανία που τερμάτισε τη ζωή του. Η κατάσταση που βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ δύσκολη, αλλά ο Michael Jackson δεν θα το ήθελε ποτέ αυτό. Θα ήθελε να ζήσουν».

Ο κοντινός φίλος του τραγουδιστή, Jesse Jackson, έστειλε ένα μήνυμα στους φανατικούς θαυμαστές του εκλιπόντα Michael Jackson, παρακινώντας τους να μην «αυτοκαταστρέφονται».

«Είναι μια στιγμή που οι καρδιές βαραίνουν. Υπάρχει μεγάλος πόνος, αλλά και μεγάλος σκοπός να γιορτάσουμε τη ζωή του Michael. Τον χαροποιούσε να λέει «We are the World». Μην αυτοκαταστρέφεστε. Κάποιες φορές πέφτουμε και πρέπει να σηκωθούμε. Αυτό είναι το σωστό. Για χάρη του Michael ας ζήσουμε μαζί σαν αδέρφια και ας μην πεθάνουμε σαν ανόητοι».

Ενδεικτικά είναι μερικά από τα μηνύματα που αυτοί οι θαυμαστές αφήνουν στην ιστοσελίδα:

«Δεν το πιστεύω ότι πέθανε. Τη μια στιγμή θα ερχόταν εδώ και την άλλη έφυγε».

«Πιστεύω πως η κηδεία του θα είναι η γροθιά που θα μας φέρει αντιμέτωπους με την πραγματικότητα, ότι δηλαδή έφυγε και δεν θα ξαναγυρίσει. Θα υπάρξει τεράστια κατάθλιψη στην κοινότητα όταν συμβεί αυτό».

Χιλιάδες οπαδοί του Michael Jackson αναμένεται να συγκεντρωθούν στις 13 Ιουλίου στην «O2 Arena», όπου ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί ζωντανά, και να κάνουν αγρυπνία στη μνήμη του.

ΠΗΓΗ:http://www.e-radio.gr/blog/post.el.asp?langID=1&uid=819