Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Αλλαγές σε Λύκειο και Πανεπιστήμιο

Ριζικές αλλαγές στο Λύκειο, ώστε αυτό να πάψει να είναι «προθάλαμος» των ΑΕΙ, προανήγγειλε ο υπουργός παιδείας Αρης Σπηλιωτόπουλος, μετά από συνάντηση δύο ωρών που είχε με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, παρουσία του προέδρου του Συμβουλίου για τον εθνικό διάλογο Γιώργου Μπαμπινιώτη.

Ανάμεσα σε άλλα, λοιπόν, ανακοινώθηκε η παροχή νέων βιβλίων, η ευρεία χρήση του διαδικτύου, θα καταργηθούν μαθήματα και στη θέση τους θα προστεθούν άλλα, ενώ θα διαφοροποιηθεί το επτάωρο πρόγραμμα διδασκαλίας, το οποίο θα περιλαμβάνει πέντε ώρες μαθημάτων και δύο ώρες δραστηριοτήτων.

Σε ό,τι αφορά τα πανεπιστήμια, Αρης Σπηλιωτόπουλος και Γιώργος Μπαμπινιώτης δήλωσαν ότι κάθε παιδί πρέπει μέσα σε έναν χρόνο να επιδιώκει την εισαγωγή του στο πανεπιστήμιο και όχι να περνούν πολλά συναπτά έτη για να μπει στο πανεπιστήμιο, προσθέτοντας ότι θα υπάρξουν αλλαγές και στον τρόπο εισαγωγής στα πανεπιστήμια, τις οποίες ωστόσο δεν καθόρισαν επακριβώς, καθώς δεν έχουν ακόμη συγκεκριμενοποιηθεί.

ΠΗΓΗ:http://www.star.gr/uploads/images_resize/7184.jpg

Σε περιπέτειες οι Black Eyed Peas


Αντιμέτωποι με την κατηγορία για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων είναι τα μέλη του συγκροτήματος Black Eyed Peas καθώς ο DJ Adam Freeland ισχυρίζεται πως του έχουν “κλέψει” τη μουσική από κομμάτι του.

Συγκεκριμένα, ο Freeland υποστηρίζει πως το συγκρότημα χρησιμοποίησε το beat του κομματιού του “Mancry” για το τραγούδι τους Party all the time το οποίο περιλαμβάνεται στη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο The E.N.D.

ΟΚ. Δείτε το εξής. Ακούστε το κομμάτι Mancry και το Party all the time των Black Eyed Peas! Τι στο καλό!”, έγραψε στο Twitter ο Freeland.

Παρόλο που ο Freeland δεν έχει κάνει κάποια νομική κίνηση, οι δικηγόροι των δυο πλευρών είναι σε επαφή, σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης.


ΠΗΓΗ:http://www.e-radio.gr/blog/post.el.asp?langID=1&uid=841

Συγχαρητήρια στους ασημένιους Έφηβους

Συγχαρητήρια προς την ΕΟΚ για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στη Νέα Ζηλανδία έδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια και επιτυχία «Το ΔΣ και όλοι οι εργαζόμενοι στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός σας συγχαίρουν για τη 2η θέση και την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων» ανέφερε χαρακτηριστικά η συγχαρητήρια επιστολή.
Τα φιλικά του Παναθηναϊκού
Ο Παναθηναϊκός, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, θα πάρει μέρος στο τουρνουά του Δήμου της Μόσχας, το οποίο θα διεξαχθεί 2-3 Οκτωβρίου. Εκτός από τους πρωταθλητές Ευρώπης θα αγωνιστεί η φιναλίστ της Ευρωλίγκας ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Λιέτουβος Ρίτας και μία τέταρτη ομάδα, που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Οι «πράσινοι» έχουν απαντήσει θετικά και σε συμμετοχή τους σε τουρνουά στην Κύπρο (7-8/10), στο οποίο θα αντιμετωπίσουν την Κίμκι, τη Λιέτουβος Ρίτας και μία ακόμη ομάδα που θα γίνει γνωστή στο επόμενο διάστημα.
ΠΗΓΗ:www.paobc.gr