Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2009

``Γκρινιάζει`` για την καλύτερη δουλειά στον κόσμο!

Οι υπεύθυνοι του Τουριστικού Οργανισμού της Κουϊνσλάνδης εξακολουθούν να πιστεύουν πως ο Βρετανός Μπεν Σάουθολ, που κέρδισε το διαγωνισμό για την"καλύτερη δουλειά στον κόσμο" είναι όντως το καταλληλότερο πρόσωπο.

Ο Μπεν Σάουθολ χαρακτηρίστηκε όμως "Γκρινιάρης Βρετανός" μετά από δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα The Sun ότι "θα του λείψει η Αγγλία". Ο Σάουθολ θα αναλάβει από την 1η Ιουλίου και για έξι μήνες τη θέση του επιστάτη στο νησί Χάμιλτον της Αυστραλίας, με συνολική αμοιβή 105.000 δολαρίων.

"Μπορεί να είναι τροπικό νησί αλλά σκοτεινιάζει στις 8 ενώ στην Αγγλία, τώρα το καλοκαίρι, έχουμε φως έως τις δέκα. Θα μου λείψει αυτό, όπως θα μου λείψουν και τα ψητά στο φούρνο. Εκεί θα κάνει ζέστη για να μαγειρεύω τέτοια φαγητά" είπε ο Σάουθολ.

Η Ντανιέλ Γουΐπαν από τον Τουριστικό Οργανισμό Τουρισμού της Κουϊνσλάνδης δήλωσε ότι ο Σάουθολ απάντησε έντιμα στην ερώτηση "τι θα του λείψει" και στη συνέχεια βαπτίστηκε "Γκρινιάρης Βρετανός" από τη γνωστή ταμπλόιντ εφημερίδα. "Πιστεύουμε ότι είναι ο καταλληλότερος και θα προσαρμοστεί" είπε η κα Γουΐπαν.

Ο Σάουθολ κέρδισε τους άλλους 15 φιναλίστ που επιλέχθηκαν από 34.000 υποψηφίους. Ως εργαζόμενος θα πληρώνεται για να κάνει ηλιοθεραπεία και ιστιοπλοΐα, να εξερευνά παραλίες, να ταΐζει σπάνια είδη ψαριών, αλλά πάνω από όλα για να δημιουργήσει ένα ιστολόγιο, ένα φωτογραφικό ημερολόγιο και υλικό βίντεο, ώστε να προσελκύσει τουρίστες στο κοραλλιογενές νησί Χάμιλτον, που βρίσκεται ανοικτά των ακτών του Κουίνσλαντ.

ΠΗΓΗ:http://www.e-radio.gr/blog/post.el.asp?uid=787


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου