Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009

«Πέταξαν έξω» από το Ηρώδειο: Βίσση, Πάριο, Μητροπάνο και Χατζή!

«Δεν θα το κάνουμε σκυλάδικο!» Μ’ αυτό το επιχείρημα τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου δικαιολόγησαν την άρνηση παραχώρησης του Ηρωδείου σε τέσσερις καλλιτέχνες που ζήτησαν να δώσουν εκεί συναυλία.

Η Άννα Βίσση, ο Γιάννης Πάριος, ο Δημήτρης Μητροπάνος και ο Κώστας Χατζής θα πρέπει να εμφανιστούν στο υπουργείο Πολιτισμού για να εξηγήσουν το λόγο που θέλουν να εμφανιστούν στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβριο, αντί να επιλέξουν ένα στάδιο ή κάποιο άλλο χώρο.

«Το Ελληνικό Φεστιβάλ, σεβόμενο το μνημείο περιόρισε αρκετά τις παραστάσεις του» είπαν μέλη του ΚΑΣ δικαιολογώντας την απόφαση του.

Ωστόσο κόντρα φαίνεται να ξεσπάει στους κύκλους του ΥΠΠΟ καθώς ένα ερώτημα ζητά επειγόντως απάντηση: Με ποια κριτήρια το ΚΑΣ δέχεται την εμφάνιση της Χαρούλας Αλεξίου, του Μανώλη Μητσιά και του Γιώργου Νταλάρα και αποκλείει το Δημήτρη Μητροπάνο;

ΠΗΓΗ:http://www.e-radio.gr/blog/post.el.asp?langID=1&uid=815

Γάμος και χωρισμός σε μια μέρα


gamos-zeugariaΖευγάρι Πολωνών που ζει στη Γερμανία παντρεύτηκε και αποφάσισε να χωρίσει μέσα σε μια μέρα. "Δεν θέλει να την ξαναδεί στα μάτια του και επιμένει να ακυρωθεί ο γάμος, το ίδιο ζητάει και εκείνη", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ανόβερο, που αναγκάστηκε να επέμβει για να χωρίσει τους νεόνυμφους πριν...σκοτωθούν. Αμέσως μετά τον πολιτικό γάμο ο 50χρονος γαμπρός άρχισε να τσακώνεται με τη νύφη και μάλιστα προσπάθησε να της κόψει τα μαλλιά με ένα μαχαίρι της κουζίνας, διευκρίνισε η αστυνομία.

Η 34χρονη γυναίκα κάλεσε πανικόβλητη την αστυνομία, που επέβαλε στον έξαλλο σύζυγο περιοριστικά μέτρα. Οι αστυνομικοί με τη βοήθεια των συγγενών του ζευγαριού προσπάθησαν να τους συμβιβάσουν, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Μάλιστα δύο τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν κατέληξαν σε τρομακτικούς καυγάδες. Ο σύζυγος, μην έχοντας άλλη λύση, πέρασε την πρώτη νύχτα του γάμου σε καταφύγιο αστέγων.

ΠΗΓΗ:http://news.ert.gr/el/24218-gamos-kai-xorismos-se-mia-mera.htm