Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Πρεμιέρα για τη Σίσσυ Χρηστίδου

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια συνδυάζει την δουλειά με τη μητρότητα...
Ποιος είπε πως καριέρα και οικογένεια δεν πάνε μαζί; Ποιος είπε πως η τηλεόραση δεν γίνεται συνδυαστικά με μπιμπερό και πιπίλες; Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι ακόμα μία tv-persona που έχει βαλθεί να μας αποδείξει το ακριβώς αντίθετο. Ποιος την πιάνει λοιπόν με τους «Αγρότες» της!
Επειδή, όμως, το τρέξιμο παραμένει τρέξιμο και η Σίσσυ αναγκάζεται να λείπει ατελείωτες ώρες, πήρε μια μεγάλη και γενναία απόφαση. Προκειμένου να μην της λείπει ο Φίλιππος - Ραφαήλ και για να μπορεί να απολαμβάνει όλες τις στιγμές του, τον έχρισε «συνεργάτη» της! Ναι, ναι, δεν σας κάνουμε πλάκα. Ο Μαραντίνης τζούνιορ έχει γίνει ο πιο στενός συνεργάτης της μαμάς του. Γιατί η Σίσσυ τον παίρνει παντού και πάντα μαζί της. Και αν νομίζατε πως αυτό το έκανε μόνο στο «Μες στην καλή χαρά», που ήταν στο πλατό, απατάσθε. Το μωρό την ακολουθεί κατά πόδας και στα γυρίσματα του «Αγρότης, μόνος, ψάχνει», που γίνονται σε όλη τη χώρα! Ακόμα κι αν τη μία μέρα πρέπει να βρίσκονται στην Κρήτη και την επόμενη στις Σέρρες!
Το ριάλιτι σώου έχει πρεμιέρα απόψε στις 21.00. Στο πρώτο επεισόδιο του «Αγρότης μόνος ψάχνει…» θα γνωρίσουμε τους αγρότες που πρόκειται να …μας ιντριγκάρουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η Σίσσυ Χρηστίδου ταξίδεψε στις Σέρρες, στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, στην Άρτα, στη Βοιωτία, στη Μάνη, στην Κρήτη και στις Κυκλάδες για να βρει τους 10 επικρατέστερους. Για να δούμε….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου