Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Νίκος Παπαδάκης Τα δοκιμαστικά τελείωσαν: Αυτός είναι ο διάδοχος του Γρηγόρη!


Νίκος Παπαδάκης
Ύστερα από επτά μέρες πολύωρων δοκιμαστικών στην Παιανία, ο Νίκος Παπαδάκης είναι ο μόνος που θεωρείται αυτή τη στιγμή δεδομένος για την παρουσίαση της εκπομπής που θα διαδεχτεί τον «Όμορφο Κόσμο».

Εξάλλου, ο παρουσιαστής του «Life Style» ήταν ο πρώτος που είχε μιλήσει από την άνοιξη με την Έλενα Κατραβά, όταν ακόμα δεν ήταν σίγουρη η αποχώρηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου από την πρωινή ζώνη.

Αν και πολλοί θεωρούν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο δεδομένο, η αλήθεια είναι πως το επικρατέστερο, μέχρι στιγμής, σενάριο θέλει τον Νίκο Παπαδάκη να έχει δίπλα του μια ξανθιά και μία μελαχρινή συμπαρουσιάστρια. Στο ρόλο της μελαχρινής, επικρατέστερες θεωρούνται η Μαρία Κορινθίου -η οποία όμως κάνει δοκιμαστικά παράλληλα και στον Alpha- και η Νόνη Δούνια. Στο ρόλο της ξανθιάς η επιλογή θα είναι πιο δύσκολη: Ευαγγελία Αραβανή -και εκείνη μιλάει ταυτόχρονα με τον Alpha-, Δούκισσα Νομικού, Κατερίνα Καινούργιου είναι πάντως τρία από τα ονόματα που έκαναν επαναληπτικά δοκιμαστικά.

Τα δοκιμαστικά έχουν πλέον τελειώσει και την επόμενη εβδομάδα θα δει τα μονταρισμένα DVD ο υπεύθυνος προγράμματος του καναλιού, Πέτρος Μπούτος, που θα πάρει και την τελική απόφαση. Ό,τι όμως κι αν ακούγεται, η επίσημη ανακοίνωση μπορεί να βγει από το κανάλι ακόμα και τον Αύγουστο.


ΠΗΓΗ:www.yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου