Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ!!



Δεν τολμάει να βγει έξω από το σπίτι της η πρώην αγαπημένη του Αλεξάντερ Ρίμπακ. Η Ίνγκριντ Μπεργκ Μεχούς, για τα μάτια της οποίας έγραψε ο μικρός «Χάρυ Πότερ» το «Fairytale» και κέρδισε το διαγωνισμό της Γιουροβίζιον 2009, έχει γίνει εξώφυλλο σε περιοδικά πολλών χωρών της Ευρώπης. Παπαράτσι, δημοσιογράφοι και cameramen έχουν... "κατασκηνώσει" έξω από το σπίτι της.
Η πρώην αγαπημένη του Αλεξάντερ, η οποία χώρισε πριν από καιρό από τον 23χρονο τραγουδιστή και παντρεύτηκε άλλον, δε θέλει να κάνει δηλώσεις για τον έρωτα της με τον Ρίμπακ. Άλλωστε, είναι πια παντρεμένη γυναίκα και σίγουρα ο σύζυγός της, δε θα εγκρίνει κάτι τέτοιο. Ο τραγουδιστής ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το χωρισμό του από την Ίνγκριντ και το "παραμύθι" γράφτηκε για τα μάτια της μόνο. Μπορεί ο πόνος του χωρισμού να του έμεινε, αλλά βγήκε ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού.
Σε ότι αφορά τη Eurovision του 2010, η Νορβηγική κρατική τηλεόραση ανακοίνψσε πως ο διαγωνισμός θα γίνει στο Όσλο στις 25, 27 και 29 Μαίου. Κι αυτό διότι αν και είχε προγραμματιστεί για τις 22 Μαίου, η EBU αποφάσισε να το μεταθέσει μία εβδομάδα αργότερα και να μην συμπέσει με τον τελικό του Champions League που θα γίνει εκείνη την ημερομηνία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου