Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Η Αννα Βίσση στο Sex and the City!


Σύμφωνα με πηγές της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη , «Πρωινή Μελέτη», η Άννα Βίσση θα συμμετάσχει για λίγο στη νέα ταινία του «Sex and the City»! Το πρώτο μέρος της ταινίας έκανε ρεκόρ εισπράξεων και σε ένα χρόνο από τώρα θα βγει και το πολυαναμενόμενο σίκουελ!
Ο ρόλος της Άννας Βίσση θα είναι σχετικά μικρός και θα σχετίζεται με το τραγούδι! Οι 4 φίλες της σειράς , σύμφωνα με το σενάριο, θα πάνε σε ένα πιάνο μπαρ όπου η Άννα Βίσση θα τραγουδάει ένα γνωστό σε μας τραγούδι! Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Crime» και δεν είναι άλλο από το «Απαγορευμένο» στα αγγλικά! Τους στίχους του τραγουδιού τους έχει γράψει η Kara DioGuardi, η οποία έχει γράψει στο παρελθόν και στους Celine Dion, Kylie Minogue και Britney Spears! Τα τραγούδι θα κυκλοφορήσει επίσημα το Σεπτέμβριο.
Το σύντομο πέρασμα της Άννας από την ταινία οφείλεται αποκλειστικά στις σχέσεις της με τη στυλίστρια της ταινίας Πατρίσια Φιλντ. Οι δυο τους είναι πολύ φίλες τα τελευταία χρόνια και συνεργάστηκαν πρόσφατα και στο video clip «Στην Πυρά». Εξάλλου και η κόρη της Άννας, η Σοφία Καρβέλα, εργάζεται στην εταιρία της στυλίστριας στη Νέα Υόρκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου