Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Παρασκευή, 8 Μαΐου 2009

17 Ξανά!!Ο Zac Efron και ο Matthew Perry πρωταγωνιστούν στην ταινία του Burr Steers, "17 Ξανά".
Τι θα έκανες αν είχες μία δεύτερη ευκαιρία να ξαναζήσεις τη ζωή σου; Ο Mike O'Donnell (Zac Efron), απόφοιτος της τάξης του 1989 είναι το αστέρι της ομάδας μπάσκετ του σχολείου και το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό. Αλλά, αντί για αυτό, προτιμά να τα τινάξει όλα στον αέρα και να μοιραστεί τη ζωή του με το κορίτσι του, την Scarlett, και το παιδί που μόλις έμαθε ότι περιμένουν.
Σχεδόν 20 χρόνια μετά, οι ένδοξες μέρες του Mike (Matthew Perry) είναι πλέον παρελθόν. Ο γάμος του με την Scarlett (Leslie Mann) έχει διαλυθεί, δεν καταφέρνει να πάρει την προαγωγή που τόσο περίμενε στη δουλειά του, τα παιδιά του πιστεύουν ότι είναι αποτυχημένος και η μοναδική του παρέα είναι ο φίλος του από το κολλέγιο, ο Ned (Thomas Lennon) ο οποίος έχει εξελιχτεί από το φυτό του σχολείου σε έναν δισεκατομμυριούχο των νέων τεχνολογιών.
Αλλά ο Mike έχει μία δεύτερη ευκαιρία όταν "μεταμορφώνεται" ξαφνικά σε 17άρη. Δυστυχώς, μπορεί ο Mike να φαίνεται 17αρης, αλλά το στιλ του 30αρη που στην πραγματικότητα "κουβαλά" δεν τον κάνει και πολύ δημοφιλή ανάμεσα στους συμμαθητές του. Και προσπαθώντας να κερδίσει πίσω αυτά που θεωρούσε ως τα "χρυσά" του χρόνια, ο Mike ίσως να χάσει ό, τι καλύτερο του έχει συμβεί στη ζωή.
Σκηνοθεσία: Burr SteersΠαίζουν: Matthew Perry, Zac Efron, Leslie Mann, Thomas Lennon, Michelle Trachtenberg, Sterling Knight

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου