Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Αποκαλύφθηκε η τετράδα των παρουσιαστών!


Και ενώ στον ΑΝΤ1 αναζητούν τη συνταγή που θα ξανακάνει… γλυκό τον «Πρωινό Καφέ», στο MEGA μοιάζει να κλείνει το σήριαλ για την ομάδα που θα παρουσιάζει πρωινού προγράμματος. Εκτός δραματικού απροόπτου, η τετραμελής ομάδα θα απαρτίζεται από το Νίκο Παπαδάκη, το Δημήτρη Ουγγαρέζο, τη Δούκισσα Νομικού και την Κατερίνα Καινούργιου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το deal «έκλεισε» το πρωί της περασμένης παρασκευής, όμως οι επίσημες ανακοινώσεις θα καθυστερήσουν λίγο ακόμα καθώς ο Πέτρος Μπούτος δεν εφησυχάζει και κανείς δεν αποκλείει προσαρμογές της τελευταίας στιγμής απέναντι στον άγνωστο –ακόμα– ανταγωνισμό.

Ο Νίκος Παπαδάκης και η Δούκισσα Νομικού παρουσίαζαν την περσινή σεζόν, την εκπομπή «Life Style» του Alter. O Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει πέραση στο νεανικό κοινό από τη θητεία του στη συχνότητα του Mad, ενώ την Κατερίνα Καινούργιου τη γνωρίσαμε ως ρεπόρτερ του «Πρωινού Καφέ». Όλα δείχνουν πως το MEGA θα δοκιμάσει να χτίσει μια πρωινή παρέα, αποφεύγοντας το ριψοκίνδυνο μοντέλο όπου όλα στηρίζονται σε ένα κεντρικό παρουσιαστή.

ΠΗΓΗ:www.e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου