Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Δέσποινα Βανδή Δείτε την έκπληξη που της έκαναν για τα γενέθλιά της!


Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή σήμερα έχει γενέθλια. Οι συνεργάτες της δεν θα μπορούσαν να μην της κάνουν έκπληξη ενώ εκείνη βρισκόταν πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στα Τρίκαλα.

Χθες, λοιπόν, η Δέσποινα βρέθηκε στο γήπεδο της πόλης για μία μεγάλη συναυλία στο πλαίσιο της περιοδείας της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το γήπεδο ήταν, φυσικά, γεμάτο με περισσότερα από 3.500 άτομα να την περιμένουν να ανεβεί στη σκηνή. Μόλις η συναυλία ξεκίνησε, η Δέσποινα απευθυνόμενη στο κοινό είπε ότι σε λίγη ώρα θα είχε γενέθλια και θα γινόταν 40. Έτσι, ζήτησε από το κοινό να της τραγουδήσει το καθιερωμένο «Happy Birthday» μόλις η ώρα φτάσει δώδεκα και εκείνη τους δώσει τον τόνο.

Δέσποινα Βανδή- Nivo

Αστειευόμενη είπε ότι κάθε φορά εκείνη είναι που τραγουδάει σε κάποιον για να του ευχηθεί και νομίζει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ακούσει άλλους να της εύχονται τραγουδώντας. Προφανώς, η Δέσποινα δεν γνώριζε για την έκπληξη που της ετοίμαζαν οι Goin' Through, οι Nevma, ο Στέλιος Μάξιμος και το Θηρίο.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά τις 12, ενώ η Δέσποινα έκανε ντουέτο με τον NIVO, στη σκηνή ανέβηκε το Θηρίο με μία τούρτα και λουλούδια για να τραγουδήσουν όλοι μαζί το «Happy Birthday». Αμέσως μετά, ήταν η σειρά του πιστού fan club της Ελληνίδας σταρ να ανεβεί στη σκηνή, κρατώντας επίσης λουλούδια και μία τεράστια τούρτα. Η τούρτα του fan club ήταν αρκετά χιουμοριστική αφού εκτός από το κλασικό «Να ζήσεις» έγραφε και «Μια 40αρα = Δυο 20αρες»!

Δέσποινα Βανδή- Τούρτα

Επόμενοι σταθμοί της Δέσποινας είναι η Κεφαλονιά το Σάββατο 25 Ιουλίου, και η Ναύπακτος τη Δευτέρα στις 27 Ιουλίου.



ΠΗΓΗ:www.yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου