Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Έχασε τη μάχη ο αστυνομικός της συμπλοκής της Κυψέλης

Μετά από 63 ημέρες στην εντατική του Ερυθρού Σταυρού, ο 30χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΕΛΤΑ, Σπύρος Θεοδώρου, έχασε τελικά τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή. Ο άτυχος αστυνομικός είχε δεχθεί τα πυρά αγνώστου.
ΟΑΕΔ - Πυροβολισμοί - Αστυνομία
ant1online
Μετά από 63 ημέρες στην εντατική του Ερυθρού Σταυρού, ο 30χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΕΛΤΑ, Σπύρος Θεοδώρου, έχασε τελικά τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή.
Ο άτυχος αστυνομικός είχε δεχθεί τα πυρά αγνώστου στις 3 Απριλίου 2009, στην περιοχή της Κυψέλης, κατά τη διάρκεια ελέγχου ατόμου, το οποίο ήταν ύποπτο για κλοπή αυτοκινήτου.
Ο αστυνομικός μαζί με έναν συνάδελφό του εμποδίστηκαν να πραγματοποιήσουν το συγκεκριμένο έλεγχο από μία κάτοικο της περιοχής, η οποία πίστευε ότι το άτομο αυτό ήταν γνωστό της. Αποτέλεσμα ήταν ο συνεργός του, που κρατούσε τσίλιες λίγα μέτρα μακρύτερα, να βρει ευκαιρία και να πυροβολήσει τον αστυνομικό. Παρά το ανθρωποκυνηγητό ο δράστης της δολοφονίας δεν έχει εντοπιστεί.
Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του αστυνομικού, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης δήλωσε: «Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του αστυνομικού Σπύρου Θεοδώρου που έχασε τη μάχη για τη ζωή που έδινε γενναία επί δίμηνο, μετά από τα δολοφονικά πυρά που είχε δεχθεί από κακοποιό, κατά την εκτέλεση του καθήκοντος».
ΠΗΓΗ:http://news.gr.msn.com/social/article.aspx?cp-documentid=147787672

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου