Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Κυριακή, 7 Ιουνίου 2009

Ανευρέθησαν πτώματα στον Ατλαντικό..

Πλοία του πολεμικού ναυτικού της Βραζιλίας ανέσυραν από τη θάλασσα δύο πτώματα ανδρών επιβατών της μοιραίας πτήσης της Air France και συντρίμμια του αεροσκάφους, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της πολεμικής αεροπορίας της Βραζιλίας.
Air France - Αεροπορικό Δυστύχημα
ant1online
Πλοία του πολεμικού ναυτικού της Βραζιλίας ανέσυραν το πρωί του Σαββάτου από τη θάλασσα δύο πτώματα ανδρών επιβατών της μοιραίας πτήσης της Air France και συντρίμμια του αεροσκάφους το οποίο συνετρίβη στον Ατλαντικό Ωκεανό, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της πολεμικής αεροπορίας της Βραζιλίας Ζόρζε Αμαράλ.
Ανάμεσα στα συντρίμμια υπάρχει μία θέση που φέρει αριθμό ο οποίος δείχνει ότι ανήκει στο αεροσκάφος, ένα σακίδιο και μία βαλίτσα με εισιτήριο της Air France στο εσωτερικό της, σύμφωνα με μέλη πληρωμάτων των πλοίων που διεξάγουν τις έρευνες.
Πλήθος πλοίων του πολεμικού ναυτικού της Βραζιλίας έχουν φθάσει στην περιοχή όπου εντοπίσθηκαν τα πτώματα και τα συντρίμμια, αλλά εκφράζονται φόβοι ότι πολλά από τα πτώματα έχουν βυθισθεί ή φαγωθεί από καρχαρίες.
Εν τω μεταξύ, το γραφείο Ερευνών και Αναλύσεων που έχει αναλάβει την τεχνική έρευνα από γαλλικής πλευράς ανακοίνωσε το Σάββατο πως το αεροσκάφος είχε εκπέμψει 24 μηνύματα, στα οποία ανέφερε ανωμαλία.
ΠΗΓΗ:http://news.gr.msn.com/world/article.aspx?cp-documentid=147804580

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου