Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Απεργία των τραπεζών

Προβλήματα στις συναλλαγές του με τις τράπεζες θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα, το κοινό, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η ΟΤΟΕ. Βασικά αιτήματα η υπογραφή νέας κλαδικής σύμβασης εργασίας και τα μέτρα που εξήγγειλε η Εμπορική Τράπεζα.
Ταμείο Τράπεζας
ant1online
Προβλήματα στις συναλλαγές του με τις τράπεζες θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα, το κοινό, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η ΟΤΟΕ.
Βασικά αιτήματα των εργαζομένων είναι η υπογραφή νέας κλαδικής σύμβασης εργασίας, αλλά και τα μέτρα που εξήγγειλε η διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας, με την αποχώρηση 1500 υπαλλήλων, γεγονός που κατά την ΟΤΟΕ, θα στερήσει από το ταμείο της περίπου 350 εκατομμύρια ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι η Εμπορική Τράπεζα ανακοίνωσε την άμεση εφαρμογή μιας σειράς μέτρων και δράσεων που αποσκοπούν στη βελτίωση της παραγωγικότητας και την προσαρμογή της βάσης κόστους της στο νέο οικονομικό περιβάλλον, ανακοίνωσε η Εμπορική Τράπεζα.
Το χρονικό πλαίσιο αυτών των δράσεων καλύπτει την περίοδο 2009 - 2011 και ως κύριοι στόχοι τίθενται η σταθεροποίηση και η διαχείριση των τρεχουσών συνθηκών, η αποκατάσταση των περιθωρίων, η μείωση της βάσης κόστους, ο περιορισμός της έκθεσης σε κίνδυνο και η δημιουργία των κατάλληλων δομών για την επιτυχή πορεία της Τράπεζας στο μέλλον.
Ειδικότερα, η νέα διοικητική ομάδα της Εμπορικής Τράπεζας ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην άμεση υλοποίηση ορισμένων μέτρων. Συγκεκριμένα:
Για να διαβάσετε περισσότερα πατήστε εδώ:http://news.gr.msn.com/economy/article.aspx?cp-documentid=148226253

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου