Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Ο γιατρός σκότωσε το Τζάκσον



















Η Αστυνομία του Λος Άντζελες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπεύθυνος για το θάνατο του «βασιλιά» της ποπ είναι ο γιατρός του.
Εντός της εβδομάδας αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της νεκροψίας του Μάικλ Τζάκσον, που έφυγε από τη ζωή στις 25 Ιουνίου, ενώ η αστυνομία του Λος Άντζελες είναι πλέον πεπεισμένη ότι υπεύθυνος για τα θάνατο το «βασιλιά» της ποπ είναι ο Κόνραντ Μάρεϊ, ο τελευταίος γιατρός του.

Μετά το θάνατο του Τζάκσον ο γιατρός Μάρεϊ βρέθηκε στο επίκεντρο της έρευνας αφού η αστυνομία βρήκε στο σπίτι του διάσημου τραγουδιστή φιαλίδια ενός πολύ ισχυρού αναισθητικού που χρησιμοποιείται στα νοσοκομεία.
Διαβάστε περισσότερα..

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN αποκάλυψε ότι η αστυνομία του Λος Άντζελες έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Μάρεϊ σκότωσε το Τζάκσον, ωστόσο οι δικηγόροι του γιατρού απέφυγαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο.

Η οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον δεν έκρυψε ποτέ ότι θεωρούσε υπεύθυνο τον Κόνραντ Μάρεϊ για το θάνατό του και κάλεσε κατ' επανάληψη την αστυνομία να ρίξει φως στο ρόλο που διαδραμάτισε ο γιατρός κατά τις τελευταίες ώρες του σταρ.

Άλλωστε, πολλοί μάρτυρες έκαναν λόγο για την εξάρτηση που είχε ο 50χρονος Τζάκσον από τα αναλγητικά, τα ηρεμιστικά και άλλα ισχυρά υπνωτικά φάρμακα.

ΠΗΓΗ:http://www.skai.gr/articles/news/culture/ΟΚόνραντΜάλεϊσκότωσετοΤζάκσον/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου