Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Ανακοινώνονται οι βαθμολογίες του Βaccalaureate

Ανακοινώνονται σε ορισμένα ιδιωτικά σχολεία της Αθήνας, οι βαθμολογίες των μαθητών στις εξετάσεις του International Βaccalaureate. «Η έρευνα έφτασε σε στάδιο, που μας επιτρέπει να αποστείλουμε τα αποτελέσματα», τονίζει ο Διεθνής Οργανισμός.
Πανελληνιες αποτελέσματα
ant1online
Ανακοινώνονται, σήμερα, σε ορισμένα ιδιωτικά σχολεία της Αθήνας, οι βαθμολογίες των μαθητών στις εξετάσεις του International Βaccalaureate, παρότι συνεχίζονται οι έρευνες για τη διαρροή.
«Η έρευνα έφτασε σε στάδιο, που μας επιτρέπει να αποστείλουμε τα αποτελέσματα για το δικό σας σχολείο», τονίζει ο Διεθνής Οργανισμός, σε ανακοίνωσή του προς τα σχολεία, που θα πάρουν, σήμερα, βαθμολογίες.
Προσθέτει, όμως, ότι η έρευνα θα συνεχιστεί έως ότου προσδιοριστούν οι συνθήκες, που οδήγησαν στην υποβάθμιση των φετινών εξετάσεων.
Υπενθυμίζεται ότι επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη διαρροή των θεμάτων διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Υπεύθυνος φέρεται να είναι Έλληνας καθηγητής που εργαζόταν στη Γενεύη, στην έδρα του Οργανισμού ΙΒΟ, που διενεργεί τις εξετάσεις.
Ο καθηγητής κατηγορείται ότι «πούλησε» θέματα των εξετάσεων του Διεθνούς Απολυτηρίου σε μαθητές στην Ελλάδα, που επιθυμούν να εισαχθούν σε ορισμένα από τα σημαντικότερα πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Αμερικής.
ΠΗΓΗ:http://www.tanea.gr/default.asp?pid=42

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου