Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Αστυνομικοί καταδίωξαν μεθυσμένους αστυνομικούς

Αστυνομικοί καταδίωξαν μεθυσμένους αστυνομικούς

Οι επιβάτες του ύποπτου αυτοκινήτου, που πρωταγωνίστησε σε περιπετειώδη καταδίωξη από οκτώ περιπολικά, δεν ήταν όποιοι… κι όποιοι. Ο οδηγός ήταν αξιωματικός της Αμέσου Δράσεως και οι επιβάτες τρεις γυναίκες - αξιωματικοί της αστυνομίας, που επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, και κρατείται ως «επτασφράγιστο μυστικό», αφού δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη. Κατ' αρχήν οι αστυνομικοί εντόπισαν αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Στο μπλόκο που ακολούθησε, ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη στην εθνική οδό. Οκτώ περιπολικά χρειάστηκε να επέμβουν για να σταματήσει η ξέφρενη πορεία του οχήματος.

Όταν κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν, όμως, διαπίστωσαν ότι οι επιβάτες, που τα είχαν προφανώς ''τσούξει'' ήταν «δικοί τους άνθρωποι». Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, ο υπαστυνόμος καθύβρισε τους αστυνομικούς που τον καταδίωξαν και ισχυρίστηκε ότι δεν σταμάτησε στον έλεγχο γιατί δεν ήθελε να… εκθέσει τις συναδέλφους του που εργάζονται στην ίδια υπηρεσία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έγιναν συλλήψεις, μόνο προσαγωγές. Το σίγουρο είναι πάντως πως το περιστατικό αποσιωπήθηκε εντέχνως… Ούτε γάτα, ούτε ζημιά!

ΠΗΓΗ:http://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/37607.html

http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου