Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Σήμερα η ταφή του Μάικλ Τζάκσον

michael_jackson_portraitΠερισσότερο από δύο μήνες μετά τον θάνατό του, κηδεύεται απόψε, στο νεκροταφείο Φόρεστ Λόουν τουΛος Άντζελες, ο αστέρας της ποπ Μάικλ Τζάκσον. Η ταφή, που γίνεται μόλις μία εβδομάδα μετά από τη δημοσίευση της ιατροδικαστικής έκθεσης, σύμφωνα με την οποία ο θάνατος του οφείλεται σεανθρωποκτονία, θα είναι κλειστή στο κοινό και στα Μέσα Ενημέρωσης. Τα μέλη της οικογένειάς του και λίγοι στενοί φίλοι, μεταξύ των οποίων η Νταϊάνα Ρος, η Μπρουκ Σιλντς και ο Λάρι Κινγκ, θα συνοδεύσουν τον βασιλιά της ποπ στην τελευταία του κατοικία.

Ο Μάικλ Τζάκσον θα ταφεί ανάμεσα σε αντίγραφα αγαλμάτων του Λεονάρντο Ντα Βίντσι και του Μιχαήλ Άγγελου και με τη συντροφιά αστέρων της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ, όπως ο Κλαρκ Γκέιμπλ, η Τζιν Χάρλοου, ο Γουόλτ Ντίσνευ, ο Νατ Κινγκ Κόουλ, ο Χάμφρεϋ Μπόγκαρτ και η Κάρολ Λομπάρντ.

Τα έξοδα της κηδείας, που χαρακτηρίζονται "αστρονομικά", θα καλυφθούν από τηνπροσωπική περιουσία του τραγουδιστή. Μόνο το κόστος των υπηρεσιών της αστυνομίας, για την ασφάλεια του χώρου και το κλείσιμο των γύρω δρόμων την ώρα της κηδείας, εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 150.000 δολάρια.

Η αυλαία για τον τραγουδιστή πέφτει πέντε μέρες μετά από την ημέρα που θα γιόρταζε τα 51αγενέθλιά του, αλλά και από όταν χαρακτηρίστηκε επίσημα από τον ιατροδικαστή ως αιτία θανάτου του η ανθρωποκτονία.

Αν και δεν έχει κατηγορηθεί κανείς επίσημα για το θάνατο του Τζάκσον, ο προσωπικός γιατρός του, Κόνραντ Μάρεϊ "φωτογραφίζεται" ουσιαστικά ως ένοχος, καθώς στο πιστοποιητικό θανάτου επισημαίνεται ότι η μοιραία δόση της ουσίας Προποφόλ "χορηγήθηκε ενδοφλέβια από άλλο πρόσωπο". ΠΗΓΗ:http://news.ert.gr/el/26350-simera-i-tafi-tou-maikl-tzakson.htm

1 σχόλιο: