Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Θέμα ωρών η έκδοση Χριστοφοράκου

Την άφιξη του Μιχάλη Χριστοφοράκου στην Αθήνα σηματοδοτούν οι κινήσεις του 4ουειδικού ανακριτή, Νίκου Ζαγοριανού, που ερευνά την υπόθεση Siemens.

Στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας και συνοδείατεσσάρων αστυνομικών και ενός γιατρού, ο κ. Ζαγοριανός θα μεταβεί στο Μόναχο.

Περίπου την ίδια ώρα αναμένεται η απόφαση του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου της Καρλσρούης, στο οποίο προσέφυγαν οι δικηγόροι του πρώην στελέχους της Siemens κατά της απόφασης για έκδοσή του.

Ωστόσο, οι πιθανότητες το δικαστήριο να αναβάλλει την έκδοση θεωρούνταιπεριορισμένες.

Ο κ. Ζαγοριανός και το κλιμάκιό του έχουν εισιτήρια επιστροφής για το βράδυ της Δευτέρας και, συγκεκριμένα,λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Όταν φτάσουν, αν έχουν μαζί τους τον Χριστοφοράκο, ο ανακριτής θα αποφασίσει αν ο πάλαι ποτέ κραταιός άνδρας θα διανυκτερεύσει στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ή θα περάσει πρώτα από την Εισαγγελία Εφετών.

Οι τελευταίες «πινελιές» του ταξιδιού καθορίσθηκαν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας των υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών, ενώ έχει γίνει γνωστό πως ο επικεφαλής των αστυνομικών είναι αξιωματικός που έχει μεταβεί και στο παρελθόν στη Γερμανία και έχει ασχοληθεί με παρόμοιες υποθέσεις.

ΠΗΓΗ:http://www.star.gr/index.php?ID=ellada_kosmos&Rec_ID=11087



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου