Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Τελευταίο αντίο στο Michael Jackson


Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πρόκειται να πραγματοποιηθεί η τελετή μνήμης στον βασιλιά της ποπ Michael Jackson, στο Staples Center του Los Angeles, στις 10:00 το πρωί ώρα Αμερικής, 20:00 το βράδυ ώρα Ελλάδος.

17.500 άτομα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την τελετή. Η επιλογή τους έγινε κατόπιν κλήρωσης στην οποία έλαβαν μέρος τουλάχιστον 1.500.000 άνθρωποι μέσω του διαδικτύου. Παρά τις εκκλήσεις των Αρχών, που προειδοποιούν όσους δεν έχουν εισιτήριο να μην προσέλθουν στο χώρο, ούτε καν έξω από αυτόν, η κοσμοσυρροή αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Δύο ώρες νωρίτερα, θα πραγματοποιηθεί η τελετή της ταφής του στο Forest Lawn Memorial Park, στην οποία θα παραστεί μόνον η οικογένειά του, η οποία, όπως λέει, θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Πρόκειται για έναν χώρο όπου έχουν ταφεί πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ, όπως ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ, ο Τέλι Σαβάλας και πολλοί άλλοι.

Οι έρευνες για τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο θάνατό του πάντως συνεχίζονται. Ο ιατροδικαστής αναμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων προτού εκδόσει το πόρισμα για τη νεκροψία. Οσο για τα φάρμακα του Jackson, τα στοιχεία δείχνουν ότι τουλάχιστον πέντε γιατροί του χορηγούσαν φάρμακα, τα οποία συχνά συνταγογραφούσαν με διαφορετικές ονομασίες από τις κανονικές. Η πλέον ύποπτη ουσία η οποία του χορηγείτο ήταν το πανίσχυρο ηρεμιστικό Propofol, το οποίο περιέχεται στο φάρμακο με την εμπορική ονομασία Diprivan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου