Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Κατέρρευσε σκηνικό στην προετοιμασία της συναυλίας της Madonna στη Μασσαλία.

Τραγωδία κατά την προετοιμασία της συναυλίας της 19ης Ιουλίου που θα έδινε η Madonna στο στάδιο Velodrome της Μασσαλίας, όταν κατέρρευσε ένα μεγάλο στέγαστρο που θα αποτελούσε μέρος του σκηνικού. Η κατάρρευση της οροφής (στις 17:15 τοπική ώρα) προκάλεσε το θάνατο ενός Γάλλου εργάτη και τον τραυματισμό άλλων έξι ατόμων, δύο εκ των οποίων (ένας Βρετανός και ένας Αμερικανός) σε σοβαρή κατάσταση. Όπως είναι προφανές μετά την εξέλιξη αυτή, η συναυλία της Κυριακής ματαιώθηκε.

Από το Ούντινε της Ιταλίας όπου βρίσκεται η διάσημη αμερικανίδα τραγουδίστρια δήλωσε ότι αισθάνεται «συγκλονισμένη» από τα «τραγικά νέα» και συμπλήρωσε ότι «οι προσευχές μου είναι μαζί με όσους τραυματίστηκαν και τις οικογένειές τους. Εκφράζω τα συλλυπητήρια και τη θλίψη μου σε όσους επηρεάζονται από αυτά τα φοβερά νέα».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όπως τις μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, μέρος της οροφής της σκηνής έπεσε πάνω στη σκηνή παρασύροντας έναν από τους τέσσερις γερανούς που τη συγκρατούσαν. Σύμβουλος της δημοτικής αρχής της Μασσαλίας που βρέθηκε στο χώρο δήλωσε ότι «η οροφή άρχισε να τρέμει και στη συνέχεια σταδιακά κατέρρευσε… αυτό δεν έγινε ακαριαία κι έτσι πολλοί άνθρωποι κατάφεραν να διαφύγουν και να μην τους χτυπήσει ο γερανός».

Σε κάθε «στάση» της Sticky and Sweet περιοδείας της Madonna, εργάζονταν περίπου 50 άνθρωποι πολλών εθνοτήτων για το στήσιμο του σκηνικού. Το Velodrome της Μασσαλίας είναι το δεύτερο μεγαλύτερο γήπεδο της Γαλλίας με δυνατότητα φιλοξενίας 60.000 θεατών.

ΠΗΓΗ: www.e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου