Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

70 τα κρούσματα του Η1Ν1



Σε 70 ανέρχονται τα κρούσματα της νέας γρίπης Α/Η1Ν1 μετά τα τρία επιπλέον κρούσματα που ανιχνεύθηκαν την Πέμπτη και επιβεβαιώθηκαν από το Εργαστήριο Αναφοράς Νοτίου Ελλάδος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, τα νέα κρούσματα αφορούν έναν 14χρονο και μια 43χρονη αυστραλιανής καταγωγής που ήρθαν από την Αυστραλία, καθώς και έναν 26χρονο που ήρθε σε στενή επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, το οποίο ήρθε από τις ΗΠΑ περισσότερες πληροφορίες.

Ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος περισσότερες πληροφορίες θα παραχωρήσει σήμερα συνέντευξη Τύπου με θέμα την έξαρση της νέας γρίπης, αλλά και την απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους κλειστούς χώρους από την 1η Ιουλίου.

Συνολικά, τα περιστατικά που νόσησαν από τον νέο ιό της γρίπης στην Ελλάδα είναι 70, εκ των οποίων 23 έχουν ιαθεί πλήρως, ενώ για τα υπόλοιπα ακολουθούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες νοσηλείας. Σύμφωνα με το υπουργείο, η ροή των περιστατικών ελέγχεται πλήρως και η συμπτωματολογία της νόσου εξακολουθεί να είναι ήπια, άρα ως εκ τούτου δεν υφίσταται κανένας λόγος ανησυχίας.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας βρίσκονται σε συναγερμό εν όψει της περιόδου αιχμής των αφίξεων τουριστών στη χώρα μας, αλλά και του Σεπτεμβρίου, κατά τον οποίο σημειώνεται ούτως ή άλλως έξαρση των ιώσεων.

ΠΗΓΗ:http://news.pathfinder.gr/greece/news/559159.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου