Αν θέλετε βάλετε και εσείς το banner μου στο blog σας!!!

BannerFans.com

Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στην Αθήνα!


Σινεμά


Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλού. Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Ερωτας αλά ελληνικά», με την ελληνικής καταγωγής Νία Βαρντάλος να υπογράφει το σενάριο και να πρωταγωνιστεί, παρουσιάζεται αυτή την Παρασκευή στο Μέγαρο Μουσικής δυόμισι μήνες πριν από την πρεμιέρα της στους αμερικανικούς κινηματογράφους!

Η γνωστή ηθοποιός, που ήθελε όσο τίποτα άλλο να γυρίσει μια ταινία στη χώρα μας, θα είναι ασφαλώς παρούσα στην εκδήλωση μαζί με το σκηνοθέτη της ταινίας Ντόναλντ Πέτρι και τη συμπαραγωγό Μισέλ Χίτζικ-Σόουα. Την παρέα των αστέρων συμπληρώνει ο Αλέξης Γεωργούλης, που για πρώτη φορά πρωταγωνιστεί σε ταινία του Χόλιγουντ σε καίριο ρόλο.

Ο «Ερωτας αλά ελληνικά» ήταν η πρώτη ταινία που πήρε επίσημη άδεια για γυρίσματα σε αρχαιολογικούς χώρους της χώρας μας. Η Νία Βαρντάλος και το συνεργείο της ανέβηκαν μέχρι τον Παρθενώνα για τις ανάγκες της ταινίας, ενώ έστησαν τις κάμερές τους στην Αρχαία Ολυμπία και τους Δελφούς. Και όλα αυτά γιατί η ίδια πρωταγωνιστεί στο ρόλο της Ελληνοαμερικανίδας ξεναγού Γεωργίας που αναλαμβάνει να δείξει τα μνημεία σε ένα γκρουπ αδιάφορων Αμερικανών τουριστών. Ενας από αυτούς, ο Ιρβ, που ενσαρκώνεται από το βραβευμένο με Οσκαρ Ρίτσαρντ Ντρέιφους, θα την παροτρύνει να γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του οδηγού του λεωφορείου του γκρουπ, Πούπι, που υποδύεται ο Αλέξης Γεωργούλης. Η ταινία έγινε σε συμπαραγωγή με την εταιρία του Τομ Χανκς και της, επίσης ελληνικής καταγωγής, συζύγου του Ρίτα Γουίλσον, ενώ τα κοστούμια υπογράφει η βραβευμένη Λάλα Χουέτε, που έχει τιμηθεί για τη δουλειά της στην ταινία «El Greco».

Η πρεμιέρα της ταινιας θα γίνει κανονικά στις 18 Ιουνίου, ενώ εσείς μπορείτε να δείτε το τρέιλερ εδώ.

ΑΠΟ http://www.e-radio.gr/blog/post.asp?uid=636
αν σασ αρεσε μπορειτε ν επισκεφτειτε κ εσεισ τη σελιδα...εχει και αλλα ενδιαφεροντα αρθρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου